Dakdekkersbedrijf
Wellhuis

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Wellhuis als uw dakdekker

Dakbedekking is een belangrijk onderdeel van uw woning, zorg ervoor dat u zich wendt tot de beste professionals in het veld! Heeft u een nieuw dak nodig of wilt u de kwaliteit van uw huidige dak verbeteren? Wij kunnen helpen! Of het nu gaat om een snelle reparatie of een complete renovatie, wij staan voor u klaar.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie over onze diensten en prijzen. Of het nu gaat om een quick fix of een complete renovatie, wij staan voor u klaar met onze hoogwaardige diensten. Bel met ons hoofdkantoor (085 06 03 246 ) om meteen aan de slag te gaan.

Onze meest recente projecten

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende klussen. Hieronder vindt u onze diensten. 

Dakinspectie

Bij Wellhuis Dakwerken helpen wij u altijd vrijblijvend en gratis met het inspecteren van uw dak …

Daklekkage

De tekenen van een daklekkage zijn vaak moeilijk te herkennen. Het kan watervlekken op …

Dakreparatie

Vaak wordt de impact van een scheurtje in uw dakbedekking onderschat door huishoudens, omdat veel mensen …

Hellend dak

In Nederland zijn dakpannen nog steeds de meest voorkomende vorm van dakbedekking. De dakpan is duurzaam en brandveilig …

Plat dak

Wellhuis dakwerken is specialist in bitumen en EPDM daken. Deze dakbedekkingen zijn van goede kwaliteit waar veilig mee …

Schoorsteen renovatie

Specialist voor een schoorsteen renovatie gezocht? Laat de schoorsteen voegen of repareren door een dakdekker met ervaring …

Lees Meer

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Wellhuis Dakwerken

Bent u op zoek bent naar een dakdekkersbedrijf die zijn werk goed doet? Wilt u iemand vinden met ervaring? Al onze dakdekkers zijn ervaren en gecertificeerd. Zij zullen hard werken om ervoor te zorgen dat u tevreden bent. Al onze dakdekkers hebben passie voor hun werk en zijn opgeleid, gecertificeerd en verzekerd om uw tevredenheid te garanderen. We hebben meer dan 35 jaar ervaring in de branche en een lange lijst van tevreden klanten.

De meeste mensen vinden het altijd spannend om met een dakdekkersbedrijf in zee te gaan. Aan dakreparaties en het plaatsen van daken zijn altijd aanzienlijke bedragen gemoeid. Wanneer we een offerte voor uw dakwerk maken, is deze altijd gebaseerd op de grootte van uw dak, het type dakbedekking dat u overweegt en de complexiteit van uw project. We houden ook rekening met eventuele extra werkzaamheden die nodig zijn om de klus te klaren.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bel Nu