Schoorsteen Renovatie

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Schoorsteen renovatie

Laat uw schoorsteen repareren of voegen door een dakdekkersbedrijf met passie en ervaring als u op zoek bent naar een specialist voor een schoorsteenrenovatie. Dakdekkersbedrijf Wellhuis Dakwerken zorgt voor de juiste behandeling van alle schoorstenen, die bestand moeten zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Met name de voegen van de schoorsteen zijn belangrijk voor een goede conditie van het dak.

Het is van cruciaal belang om ze regelmatig te laten inspecteren en, indien nodig, tijdig te renoveren. Met een tijdige renovatie kunt u de kosten van een dure reparatie vermijden. Neem contact met ons op voor advies!

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Voegen schoorsteen

Heeft u last van schoorsteen lekkage en slechte voegen? Wacht niet te lang; dit kan lekkage veroorzaken. Bovendien kunnen de bovenste hoekstenen losraken en zelfs naar beneden vallen, en kan de bovenplaat van de schoorsteen scheuren als gevolg van weersomstandigheden.

Het dak en de schoorsteen krijgen het zwaar te verduren: sneeuw, zware regenval, felle zon en vorst. De voegen en de bovenplaat zijn van cruciaal belang voor de gezondheid van het dak. De schoorsteen verhindert dat water de schoorsteen binnendringt, waardoor scheuren snel groeien. Aarzel niet om contact op te nemen met een gerenommeerd schoorsteenveegbedrijf als u een probleem heeft met uw schoorsteen.

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Call Now ButtonBel Nu