Wellhuis Dakreparatie

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Dakreparatie nodig?

Vaak wordt de impact van een scheurtje in uw dakbedekking onderschat door huishoudens, omdat veel mensen de rottende plekken in het houtwerk van het dak niet zien. Toch heeft een klein scheurtje al een behoorlijke impact, doordat het vocht hierlangs naar binnen sijpelt. Hieronder vindt u wanneer er een dakreparatie nodig is: 

  • Een lekkende dakgoot
  • Kapotte dakpannen
  • Water op een plat dak
  • Vochtige plekken op plafond
  • Zodra u scheuren ziet
  • Scheuren/ gaten in plat dak

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Dakreparatie door Wellhuis

 Scheuren en barsten zijn vaak te zien in de noklijn als gevolg van beschadigde of verslechterde dakpannen of omdat de nokvorst oud is. Bovendien kunnen schoorstenen ook een oorzaak zijn van scheuren en verslechterde verbindingen. Wanneer dit gebeurt, is het van cruciaal belang om het probleem snel aan te pakken en onmiddellijk een dakreparatie te plannen. Door kleine openingen kan water binnendringen en kostbare lekkages veroorzaken, dus neem contact op met Wellhuis Dakwerken als u hulp nodig heeft bij dakreparatie.

Uw dak is aan vervanging toe als de toenemende noodzaak om daklekkages te repareren een duidelijke indicatie is. Vooral bij platte daken zullen dakbedekkingsmaterialen daklekken vertonen naarmate ze het einde van hun nuttige levensduur bereiken. Lekken komen vaker voor op pannendaken omdat de dakpannen hun waterafstotende eigenschappen verliezen. Om van de problemen af te komen, moet u uw dakbedekking vervangen. Wellhuis Dakwerken is u graag van dienst!

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Call Now ButtonBel Nu