Wellhuis Dakreparatie

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Dakreparatie nodig?

Met meer dan 35 jaar ervaring en een indrukwekkende consumentenreview-score, is Wellhuis Dakwerken een gevestigd dakdekkersbedrijf. Onze talrijke keurmerken en lidmaatschap bij brancheorganisaties garanderen topkwaliteit. Binnen 1 uur reactie verzekerd, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Dakreparaties zijn voor onze specialisten een fluitje van een cent, met gebruik van hoogwaardige materialen en gereedschappen. Met diverse vestigingen verzekeren wij een vlotte bediening, waardoor wij flexibel en efficiënt uw behoeften kunnen aanpakken. Maak vandaag nog uw afspraak voor betrouwbare dakdiensten. Vraag snel en eenvoudig uw vrijblijvende prijsofferte aan voor uw dakreparatie. Uw dak wacht op uw zorg bij Wellhuis Dakwerken!

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Specialisten in platte dakreparaties

Bij Wellhuis Dakwerken staan we garant voor hoogwaardige reparaties aan alle soorten daken, inclusief platte daken. Of het nu gaat om bitumen, kunststof of een ander dakbedekkingsmateriaal, wij bieden volledig onderhoud en reparatie. Onze expertise komt het meest van pas bij beschadigde of losgekomen bitumen op gevoelige plekken zoals rond schoorstenen, lichtkoepels, buitenste randen en dakgoten.

Als u schade opmerkt of regenwater ziet staan op uw platte dak, is het de hoogste tijd om in te grijpen voordat het leidt tot ernstige daklekkages. Wacht niet tot het dak lekt! Wellhuis Dakwerken neemt alle details in acht, inclusief professioneel timmerwerk, zodat uw platte dak weer een veilige en betrouwbare bescherming biedt voor uw woning.

Vakkundige reparaties voor hellende daken!

Bij Wellhuis Dakwerken hebben we een ruime ervaring op het bieden van uitgebreide reparaties voor diverse soorten dakbedekkingen op hellende daken, meestal voorzien van dakpannen. Of het nu gaat om kapotte dakpannen rond schoorstenen of dakkapellen, een lekkende dakgoot of beschadigd loodwerk, wij leveren altijd duurzame oplossingen. Dakpannen worden bij Wellhuis Dakwerken zorgvuldig gerepareerd, schoongemaakt of vervangen door een exemplaar dat perfect aansluit, waardoor uw dak altijd één mooi geheel vormt. Vakkundige dakreparatie inclusief verwijderen van oud cement, hergebruik van gereinigde nokvorsten, vervanging van beschadigde boeidelen en diverse herstelwerkzaamheden. Onze deskundigheid omvat ook zorgvuldige reparaties aan het bijbehorende houtwerk, waardoor uw hellende dak niet alleen veilig, maar ook weer stijlvol wordt hersteld!

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Spoed reparatie van uw dak nodig?

Zolang reparatie kosteneffectief is, voeren wij het graag uit, waardoor grootschalige renovaties en extra kosten worden vermeden. Bij Wellhuis Dakwerken zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen. Zolang reparatie een haalbare optie is, voeren wij deze graag uit, waardoor grootschalige renovaties en extra kosten worden voorkomen. We begrijpen dat zich urgente situaties kunnen voordoen, daarom hebben we een speciale spoedlijn voor snelle respons en ondersteuning, bereikbaar via telefoon of WhatsApp, 24/7. Omdat we begrijpen hoe cruciaal een waterdicht dak is, staan we altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw dak in optimale staat verkeert. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we snel actie kunnen ondernemen en ervoor kunnen zorgen dat uw dak de bescherming krijgt die het verdient!

Overzicht dakreparatie

Vaak wordt de impact van een scheurtje in uw dakbedekking onderschat, omdat veel mensen de rottende plekken in het houtwerk van het dak niet zien. Toch heeft een klein scheurtje al een behoorlijke impact, doordat het vocht hierlangs naar binnen sijpelt. Hieronder vindt u wanneer er een dakreparatie nodig is: 

  • Een lekkende dakgoot
  • Kapotte dakpannen
  • Water op een plat dak
  • Vochtige plekken op plafond
  • Zodra u scheuren ziet
  • Scheuren/ gaten in een plat dak

Dakreparatie door Wellhuis

Scheuren en barsten zijn vaak te zien in de noklijn als gevolg van beschadigde of verslechterde dakpannen of omdat de nokvorst oud is. Bovendien kunnen schoorstenen ook een oorzaak zijn van scheuren en verslechterde verbindingen. Wanneer dit gebeurt, is het van cruciaal belang om het probleem snel aan te pakken en onmiddellijk een dakreparatie te plannen. Door kleine openingen kan water binnendringen en kostbare lekkages veroorzaken, dus neem contact op met Wellhuis Dakwerken als u hulp nodig heeft bij dakreparatie.

Uw dak is aan vervanging toe als de toenemende noodzaak om daklekkages te repareren een duidelijke indicatie is. Vooral bij platte daken zullen dakbedekkingsmaterialen daklekken vertonen naarmate ze het einde van hun nuttige levensduur bereiken. Lekken komen vaker voor op pannendaken omdat de dakpannen hun waterafstotende eigenschappen verliezen. Om van de problemen af te komen, moet u uw dakbedekking vervangen. Wellhuis Dakwerken is u graag van dienst!

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bel Nu