Platte daken expert

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bitumen plat dak

Bitumen wordt gebruikt voor dakbedekking en andere doeleinden. Het kan worden gebruikt voor de bouw van aanbouwen, veranda’s, serres, garages, dakkapellen, en andere structuren. Op platte daken wordt bitumen gebruikt voor dakbedekking in de vorm van shingles. Het kan echter ook worden gebruikt als schuine dakbedekking in de vorm van bitumen dakpannen. Het is licht van gewicht en rekbaar, waardoor het gemakkelijk te installeren is. Omdat bitumen waterdicht is, is het het perfecte materiaal voor dakbedekking.

Mastiek is vervangen door bitumen, dat vergelijkbaar is met teer maar geproduceerd wordt op basis van aardolie. In tegenstelling tot teer, dat wordt gewonnen uit hout of steenkool, wordt bitumen dakbedekking geproduceerd uit verwerkte aardolie en is daarom duurzamer en veiliger. Het is een duurzaam en veilig dakbedekkingsmateriaal dat eenvoudig te verwerken is. Bovendien is het bestand tegen temperatuurschommelingen. Hoewel bitumen dakbedekking niet dé goedkoopste optie is, is het een goede keuze als u op zoek bent naar voordelige dakbedekking. Uw dak zal lang meegaan, zolang het goed onderhouden wordt.

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

EPDM plat dak

EPDM dakbedekking is de huidige standaard voor het afdichten van een dak. Veel vakbekwame dakdekkers kiezen ervoor om het te gebruiken. Omdat het materiaal in de fabriek op specificatie kan worden geproduceerd, zijn er minder naadverbindingen op uw dakinstallatie. Omdat het lekken tot een absoluut minimum beperkt, wordt uw dak ook doeltreffender en sneller waterdicht gemaakt. EPDM dakbedekking kan op de meest uiteenlopende ondergronden worden toegepast. Wij bieden u vrijblijvend hulp op maat indien u vragen heeft. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Call Now ButtonBel Nu