Platte daken expert

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Platte daken

Bent u op zoek naar de ideale partner om uw dakproject te realiseren? Maak kennis met ons! Het kan een uitdagende taak zijn om de juiste dakdekker te vinden, maar bereid u voor op een buitengewone samenwerking wanneer u voor Wellhuis Dakwerken kiest. Met meer dan 35 jaar ervaring op het dak kunnen wij u van dienst zijn met een uitgebreid scala aan dakwerkzaamheden inclusief gespecialiseerde diensten voor platte daken.

Of het nu gaat om een dakinspectie, onderhoud, reparatie of volledige renovatie, de gecertificeerde dakdekkers van Wellhuis Dakwerken kennen geen geheimen als het aankomt op plat dakwerk. Gelukkig zijn er diverse manieren om met ons in contact te komen. En met meerdere vestigingen zijn we bovendien snel ter plaatse! Of u nu een klein of groot project in gedachten heeft, bij Wellhuis omarmen we elke opdracht met gelijke zorg en passie voor het vak. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Onze dakwerkzaamheden voor platte daken

Platte daken kennen verschillende vormen en materialen, zoals bitumen, EPDM, PVC en andere kunststof varianten. Bij Wellhuis bieden we een breed scala aan werkzaamheden voor platte daken. Of het nu gaat om kleine reparaties, zoals het dichten van scheuren of het herstellen van losgeraakte PVC, of om grotere projecten zoals de installatie van een nieuw plat dak tijdens nieuwbouw of renovatie, wij staan voor u klaar.

Onze expertise omvat niet alleen het dakoppervlak zelf, maar ook essentiële elementen zoals schoorstenen, dakgoten en al het benodigde houtwerk. Of het nu gaat om het oplossen van lokale problemen of het realiseren van een compleet nieuw dak, elke aanvraag wordt met enthousiasme ontvangen. Wij streven naar volledige tevredenheid en leveren hoogwaardige dakwerkzaamheden met vakmanschap en zorg.

Vertel ons uw specifieke behoeften en wij bieden graag een op maat gemaakte oplossing. Met Wellhuis Dakwerken krijgt u niet alleen wat u verwacht, maar zelfs meer.

Bitumen plat dak

Bitumen wordt gebruikt voor dakbedekking en andere doeleinden. Het kan worden gebruikt voor de bouw van aanbouwen, veranda’s, serres, garages, dakkapellen en andere structuren. Op platte daken wordt bitumen gebruikt voor dakbedekking in de vorm van shingles. Het kan echter ook worden gebruikt als schuine dakbedekking in de vorm van bitumen dakpannen. Het is licht van gewicht en rekbaar, waardoor het gemakkelijk te installeren is. Omdat bitumen waterdicht is, is het het perfecte materiaal voor dakbedekking.

Mastiek is vervangen door bitumen, dat vergelijkbaar is met teer maar geproduceerd wordt op basis van aardolie. In tegenstelling tot teer, dat wordt gewonnen uit hout of steenkool, wordt bitumen dakbedekking geproduceerd uit verwerkte aardolie en is daarom duurzamer en veiliger. Het is een duurzaam en veilig dakbedekkingsmateriaal dat eenvoudig te verwerken is. Bovendien is het bestand tegen temperatuurschommelingen. Hoewel bitumen dakbedekking niet dé goedkoopste optie is, is het een goede keuze als u op zoek bent naar voordelige dakbedekking. Uw dak zal lang meegaan, zolang het goed onderhouden wordt.

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Diverse soorten bitumen

Bitumen blijft de meest gebruikte dakbedekking voor platte daken, en dat is niet zonder reden. Dit product heeft een lange geschiedenis in de constructie van zowel huizen als boten en waterreservoirs, waar het wordt ingezet om waterdichtheid te waarborgen. Door de jaren heen hebben verschillende samenstellingen van bitumen zich ontwikkeld, soms in vloeibare vorm, maar op het gebied van dakbedekking worden ze toegepast in rolvorm. Twee opvallende varianten zijn de eigenwijze APP en SBS bitumen, maar elke soort heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Bij Wellhuis Dakwerken maken we gebruik van onze expertise om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze uit de diverse bitumenopties. Of het nu gaat om APP, SBS, of een andere variant, wij staan klaar om u inzicht te geven in de kenmerken van elk type bitumen en u te adviseren over welke het beste aansluit bij de behoeften van uw dak. Vertrouw op onze ervaring om de optimale bitumenoplossing te vinden die uw dak duurzaamheid en waterdichtheid biedt.

Professioneel onderhoud voor een waterdicht dak

Voordat het uit het zicht verdwijnt, herinneren we u eraan om uw afspraak te maken voor de periodieke dakinspectie, essentieel voor het behoud van een perfect waterdicht dak! Een goed beheer van uw dak staat garant voor een langere levensduur zonder onnodige problemen of hoge kosten. Kies voor gemoedsrust met een lekkagevrije woning door te investeren in professioneel onderhoud en reparatie voor uw platte dak.

Wellhuis Dakwerken biedt niet alleen deskundig onderhoud en reparatie, maar we begeleiden u ook bij het kiezen van het juiste type dakbedekking en de bijbehorende werkzaamheden die het beste aansluiten bij uw verwachtingen. Bij ons heeft u de controle over alles, en wij zorgen voor de nauwkeurige uitvoering tot in de kleinste details. Kies voor Wellhuis Dakwerken en geniet van een dak dat perfect past bij uw behoeften en verwachtingen.

EPDM plat dak

EPDM dakbedekking is de huidige standaard voor het afdichten van een dak. Veel vakbekwame dakdekkers kiezen ervoor om het te gebruiken. Omdat het materiaal in de fabriek op specificatie kan worden geproduceerd, zijn er minder naadverbindingen op uw dakinstallatie. Omdat het lekken tot een absoluut minimum beperkt, wordt uw dak ook doeltreffender en sneller waterdicht gemaakt. EPDM dakbedekking kan op de meest uiteenlopende ondergronden worden toegepast. Wij bieden u vrijblijvend hulp op maat indien u vragen heeft. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bel Nu