Vraag lekdetectie aan

Bent u het zat?

Vraagt u zich af of uw dak bestand is tegen de volgende regenbui? Bent u het zat om emmers en kommen te gebruiken om water op te vangen en na elke bui alles schoon te maken en te drogen? Een lekkage is uiterst hinderlijk, en het opsporen ervan is vaak geen eenvoudige klus, zeker als u er zelf niet zoveel verstand van heeft. Daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen! Bij Wellhuis Dakwerken zorgen we ervoor dat lekkages snel tot het verleden behoren door middel van duurzame en kwalitatieve oplossingen! Wij zijn een gecertificeerd dakdekkersbedrijf, wat betekent dat we regelmatig gecontroleerd worden om ervoor te zorgen dat al onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste standaarden. Bovendien zijn onze dakspecialisten stuk voor stuk gediplomeerd. Dankzij deze expertise en onze jarenlange ervaring kunnen wij u onder alle omstandigheden optimaal van dienst zijn. Heeft u last van dakproblemen? Neem dan contact op met Wellhuis Dakwerken en ontdek onze vaardigheden en specialisaties. We zijn er om u te helpen en uw dak weer in topconditie te brengen. Geen zorgen meer bij de volgende regenbui, onze dakdekkers zorgen ervoor dat uw dak weer helemaal veilig is!

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Nauwkeurig lokaliseren

Er bestaan diverse technieken en apparaten om lekkages op te sporen. Gelukkig maar! Zonder deze handige hulpmiddelen zou het neerkomen op wild geklop en gebonk, zonder enige garantie op succes. Het detecteren van een lek is namelijk geen piece of cake. Soms denken we te weten waar een lek zich verstopt, maar we kunnen er grandioos naast zitten. Bovendien kunnen er vaak meerdere plekken zijn waar de ongein zich afspeelt. Deze zoektocht kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen, maar met behulp van onze state-of-the-art apparatuur verloopt het doorgaans vliegensvlug en ontgaat ons niets. Het nauwkeurig lokaliseren van een lek met behulp van lekdetectie apparatuur heeft alleen maar voordelen, want het bespaart u torenhoge kosten voor urenlang zoeken, herstel- en breekwerkzaamheden. Bovendien zijn verzekeraars dol op lekdetectie. Ze staan er namelijk achter dat u gebruikmaakt van deze technologie. Als uw opstalverzekering de bijbehorende waterschade en eventuele vervolgschade dekt, worden de kosten van €450 namelijk vergoed. Neem dus snel uw verzekeringspolis door of neem contact op met uw verzekeraar om erachter te komen of dit ook voor u geldt. Hoe dan ook, Wellhuis Dakwerken nemen het verhelpen van uw daklekkage uiterst serieus. Onze dakdekkers willen uw gezin zo snel mogelijk weer een droge en lekvrije omgeving bieden.

Schade na langdurige lekkage

Weet u wat belangrijk is? Natuurlijk, u wilt droog zitten! Maar helaas zien we soms hartverscheurende taferelen wanneer de omstandigheden reparaties niet toelaten of wanneer lekkages onopgemerkt blijven tijdens langdurige leegstand. De schade na weken of zelfs maanden van onbehandelde lekkages is echter zo ernstig dat soms rigoureuze sloopwerkzaamheden nodig zijn. Water kan houtwerk laten rotten en daarmee de dakconstructie, vloeren en plafonds aantasten. Bovendien kan het leiden tot schimmelvorming, wat niet alleen onherstelbare schade aanricht aan allerlei zaken, maar ook een gevaar vormt voor uw gezondheid. Een droge en comfortabele leefomgeving is dus van cruciaal belang voor het welzijn van zowel uw woning als uw lichamelijke integriteit! Waarom wachten? Tijd is kostbaar, vooral als het gaat om uw dak en uw comfortabele nestje. Geef uw woning die welverdiende upgrade en ontdek de verbazingwekkende opties die Wellhuis Dakwerken voor u in petto heeft. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u bij te staan en al uw brandende vragen te beantwoorden. Oké, genoeg gepraat, laten we aan de slag gaan!

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Urgente kwestie?

Lekdetectie kan ook een urgente kwestie zijn! Een lekkage moet direct worden aangepakt, vooral tijdens regenachtig weer of vóór een aankomende regenbui! Voor spoedige dakwerkzaamheden kunt u vertrouwen op ons speciale noodteam, dat dag en nacht voor u klaarstaat. Het is geen wonder dat klanten deze dienst enorm waarderen en er zonder terughoudendheid om vragen. Het uitvoeren van een lekdetectie is voor ons de normaalste zaak van de wereld, en we zijn gewend om op onmogelijke uren of in elk seizoen in actie te komen. Aarzel niet en maak gebruik van onze Spoedservice via ons noodnummer/knop, 24/7 bereikbaar! Wellhuis Dakwerken zorgt voor uw welzijn en welbevinden!

Lekdetectie, een fluitje van een cent

Wilt u geen geklungel meer? Bent u op zoek naar een oplossing voor uw dakproblemen die langdurig standhoudt? Dan bent u bij Wellhuis Dakwerken aan het juiste adres. Wij hebben alle apparatuur in huis om de lekdetectie op de juiste manier uit te voeren en zo uw lekkage voor goed te kunnen verhelpen. Met onze uitgebreide kennis en meer dan 35 jaar ervaring in de dakdekkersbranche kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare aanpak. Laten we korte metten maken met lekkages en kiezen voor precisiewerk! Wellhuis Dakwerken staat klaar om uw redder in nood te zijn, gewapend met precisie en vaardigheden. We beloven u niet alleen een professionele aanpak, maar ook een garantie op succes. Dus zeg maar dag tegen die vervelende lekkage en hallo tegen een waterdicht huis! Aarzel niet om vandaag nog advies, een vrijblijvende gepersonaliseerde offerte of een afspraak aan te vragen. Geen amateurs op uw dak, maar ijverige vakmensen!

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bel Nu