Daklekkage spoedservice

Of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Last van lekkage?

De tekenen van een daklekkage zijn vaak moeilijk te herkennen. Het kan watervlekken op het plafond veroorzaken, een vochtig plafond, of gevallen dakpannen die op straat liggen. Wanneer u een lekkend dak ontdekt, is dat altijd een beetje verontrustend. 

Daklekkages kunnen aanzienlijke schade veroorzaken aan uw huis, vooral wanneer ze niet snel en vakkundig worden aangepakt. Elke gebroken dakpan kan bij hevige regenval ernstige schade en overstromingen veroorzaken. U zit snel weer droog als een daklekkage is opgespoord en gerepareerd door de professionals van Wellhuis Dakwerken.

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Daklekkage opsporen

Zelfs als u het niet ziet, is een daklekkage vaak met het blote oog waarneembaar. Een lek, zelfs een klein lek, kan veel schade aanrichten als u het niet opmerkt. Uw dak is een van de meest kritische onderdelen van uw huis. Is er een lekkage of denkt u dat er een lekkage aan uw dak kan zijn? 

De specialisten van Wellhuis Dakwerken zijn 24/7 bereikbaar om lekkages op te sporen en verdere schade te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen als het om uw dak gaat. Wellhuis Dakwerken kan een geheel gratis beoordeling uitvoeren om eventuele problemen op te sporen die kunnen resulteren in lekkend water.

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Call Now ButtonBel Nu