Daklekkage spoedservice

Of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Last van lekkage?

De tekenen van een daklekkage zijn vaak moeilijk te herkennen. Het kan watervlekken op het plafond veroorzaken, een vochtig plafond, of gevallen dakpannen die op straat liggen. Wanneer u een lekkend dak ontdekt, is dat altijd een beetje verontrustend. 

Daklekkages kunnen aanzienlijke schade veroorzaken aan uw huis, vooral wanneer ze niet snel en vakkundig worden aangepakt. Elke gebroken dakpan kan bij hevige regenval ernstige schade en overstromingen veroorzaken. U zit snel weer droog als een daklekkage is opgespoord en gerepareerd door de professionals van Wellhuis Dakwerken.

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Feitjes over daklekkage

Er zijn uiterst belangrijke feiten met betrekking tot daklekkage die absoluut niet over het hoofd mogen worden gezien. Laten we beginnen met het eerste element dat u moet weten over daklekkage: de mogelijke oorzaken en waarom het absoluut geen goed idee is om reparaties uit te stellen! Veelvoorkomende boosdoeners zijn onder meer verwaarloosd onderhoud van het dak, amateuristische reparaties of zelfs een verkeerde plaatsing van de dakbedekking.

Dit benadrukt het belang van het inschakelen van vakmensen en het regelmatig uitvoeren van dakinspecties, die u direct meer vertellen over de actuele staat van uw dak. Onbehandelde daklekkages leiden vroeg of laat tot aanzienlijke problemen en hoge kosten, zoals schimmels, rottingen en ongewenste bezoekers die hun weg vinden naar uw huis!

Bijzondere uitrusting

Nu u zich bewust bent van het cruciale belang om ‘bij de les’ te blijven, is het de beurt aan onze dakdekkers om dat lek razendsnel op te sporen. Het detecteren van daklekkages is geen klus voor de doorsnee klusser, waarbij niet alleen de hoogte een obstakel vormt, maar ook de noodzakelijke kennis en apparatuur ontbreken. Wellhuis Dakwerken heeft werkelijk alles in huis om daklekkages snel en op professionele wijze te lokaliseren. Dit bespaart u vele uren speurwerk, houdt u veilig op de begane grond en stelt u bovenop uitstekend vakmanschap ook in staat te genieten van alle wettelijke garanties.

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Het ontmaskeren van een daklekkage

De subtiele en soms minder subtiele aanwijzingen voor daklekkages hebben doorgaans alles te maken met waterschade, waarbij schimmels en rot de hoofdrolspelers zijn. Zoals eerder vermeld, zijn vlekken op muren en plafonds duidelijke signalen van waterproblemen. Maar ook een klamme atmosfeer zou als een waarschuwingssignaal moeten dienen, want vocht in huis is nooit welkom! Nat houtwerk kan beginnen te rotten; let op zwellingen of verkleuringen van het hout en dergelijke. Aan de buitenzijde kunt u mogelijk schade opmerken, zoals stukken dakpannen die op de stoep liggen. En hebt u toegang tot het onderdak? Kijk dan zeker regelmatig naar uw dakconstructie en isolatie.

Merkt u iets op dat wijst op vocht? Een lekkende dakgoot? Aarzel dan niet om ons in te schakelen. Twijfelt u of u te maken heeft met daklekkage of heeft u hulp nodig bij inspectie, lekdetectie, reparatie of onderhoud? Wij zijn er om te helpen!

Voorkom hoge uitgaven

Laten we hier heel duidelijk over zijn, iets waar we rotsvast in geloven: het regelmatig uitvoeren van preventieve maatregelen kan u absoluut een hoop ellende en hoge kosten besparen. Een besparing waarvan u ongetwijfeld graag wilt profiteren, nietwaar? Het begint allemaal met periodieke dakinspecties, die direct inzicht bieden in toekomstige dakwerkzaamheden zoals onderhoud, reparaties of zelfs renovaties.

Bovendien kunt u zelf een oogje in het zeil houden wat betreft alles rondom uw huis dat stevig hoort te zitten. Snoei dode takken. Zorg ervoor dat alles goed vastzit. Versterk wat gemakkelijk kan wegwaaien. Denk maar aan een onverwachte storm die roet in het eten kan gooien op uw verder goed onderhouden dak! Dus, zet alles stevig vast en houd zeker alles gesloten wanneer de storm opsteekt. Veel succes!

Uw team in tijden van nood

Is er een lekkage of denkt u dat er een lekkage aan uw dak kan zijn? Een lek, zelfs een klein lek, kan veel schade aanrichten als u het niet opmerkt. Zelfs als u het niet ziet, is een daklekkage vaak met het blote oog waarneembaar. Uw dak is een van de meest kritische onderdelen van uw huis. Twijfelt u of is er een lekkage?

De specialisten van Wellhuis Dakwerken zijn 24/7 bereikbaar om lekkages op te sporen en verdere schade te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen als het om uw dak gaat. Wellhuis Dakwerken kan een geheel gratis beoordeling uitvoeren om eventuele problemen op te sporen die kunnen resulteren in lekkend water.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bel Nu