Muren impregneren

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Uw muren impregneren? Ontdek Wellhuis Dakwerken!

Met ruim 35 jaar ervaring en een uitstekende klanttevredenheidscore, is Wellhuis Dakwerken dé expert op het gebied van dakwerk en bescherming van uw muren. Met onze talrijke keurmerken en ons lidmaatschap bij toonaangevende organisaties garanderen wij al onze klanten de hoogste kwaliteit.

Bij Wellhuis Dakwerken krijgt u snel een reactie op uw vragen, zodat u weet waar u aan toe bent. Onze specialisten weten precies hoe ze uw muren moeten impregneren. Wij impregneren met behulp van hoogwaardige materialen én gereedschappen. Met meerdere vestigingen door heel Nederland beschikken we over een snelle én efficiënte aanpak. Zo slagen wij erin om de marktleider te zijn!  

We kunnen 100% inspelen op al uw specifieke behoeften. Maak vandaag nog een afspraak om uw muren te impregneren of vraag eenvoudig een persoonlijke en vrijblijvende prijsofferte aan. De muren van uw woning verdienen de beste zorg met Wellhuis Dakwerken!

Bel ons voor GRATIS advies

Onze ervaren vakmannen zullen u advies geven over de mogelijkheden. 

Specialisten in muren impregneren

Bij Wellhuis Dakwerken staan we garant voor hoogwaardige diensten. Wellhuis Dakwerken neemt alle details in acht. Door uw muren te impregneren met hydrophobeermiddel, zorgen we ervoor dat er een vloeistof op uw gevel wordt toegepast die vochtafstotend werkt. Dit verkleint het risico op schade door vocht en vorst.

Vocht dat tijdens de koudere maanden van het jaar in uw muren bevriest zet uit, wat scheuren en barsten met zich meebrengt. Dit vocht kan ook richting uw binnenmuur trekken, met schimmelvorming binnenin uw huis als ernstig gevolg. Als u uw muren laat impregneren door Wellhuis Dakwerken, zorgt u er daarnaast ook voor dat vuil zich minder goed aan het oppervlak van uw buitenmuren kan hechten. Kiezen voor Wellhuis Dakwerken is kiezen voor een veilige én betrouwbare bescherming voor de muren van uw woning.

Welke muren kan ik laten impregneren?

U kunt verschillende soorten muren en gevels laten impregneren door Wellhuis Dakwerken, zoals een gestucte buitenmuur, een oude stenen muur, een bakstenen muur, maar ook een enkelsteen muur. U kunt onze verschillende diensten ook met elkaar combineren, bijvoorbeeld een muur impregneren in combinatie met een herstelling aan uw dak.

Tevreden klanten

We hebben Wellhuis Dakwerken ingehuurd om de muren van ons huis te impregneren en we zijn zeer tevreden met hun werk. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat ze veel ervaring en kennis hebben. Het team kwam op tijd, werkte snel en liet alles schoon achter. Onze muren zien er geweldig uit en we hebben nu veel minder last van vocht. Ik kan Wellhuis Dakwerken ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en professionele dak- en muurbehandelingen.

Familie Ekkel

5/5

Wellhuis Dakwerken heeft goed werk geleverd bij het impregneren van onze bakstenen buiten muren. Hun team was professioneel en efficiënt. We merken al een enorm verschil in de vochtbestendigheid van ons huis.

William en Marieke

4.5/5

Na lang zoeken naar een betrouwbaar bedrijf om onze muren te impregneren, kwamen we bij Wellhuis Dakwerken terecht en we konden niet gelukkiger zijn met onze keuze. Het team was zeer deskundig en nam de tijd om ons precies uit te leggen wat de behandeling inhield en waarom het belangrijk was. Ze werkten zeer nauwkeurig en gebruikten hoogwaardige materialen. Het verschil is echt merkbaar; onze muren zijn nu beschermd tegen vocht en schimmel en het hele huis voelt droger en comfortabeler aan. Bovendien was hun klantenservice uitstekend!

Karin van Dijk

5/5

Muurperikelen

Uw buitenmuren kunnen met de jaren diverse complicaties gaan vertonen. Onze toegewijde vakmannen zijn experts in het aanpakken van allerlei muurperikelen. Of u te maken krijgt met scheurtjes in uw buitenmuur, afbrokkelende stenen of barstende bakstenen, wij hebben dé oplossing om uw muren in de toekomst te beschermen.

Wellhuis biedt de benodigde expertise. Door uw muren te impregneren met hydrophobeermiddel, zorgen we ervoor dat er een vloeistof op uw gevel wordt toegepast die vochtafstotend werkt. Dit verkleint het risico op schade door vocht en vorst.

Het belang van buitenmuren impregneren

1) Uw muren impregneren met een waterafstotende laag biedt een effectieve oplossing, die voor bescherming zorgt tegen doorslaand vocht. Op deze manier voorkomt u vorstschade in uw buitenmuren. Bij gevels die nooit eerder geïmpregneerd werden, trekt het water in de muur en zet het bij vriesweer uit. Dit veroorzaakt schadelijke barsten en scheuren.

2) Door uw muren te impregneren blijft uw gevel langer schoon. Het impregneermiddel dat wij aanbrengen zorgt ervoor dat algen, mossen en ander buitenshuis vuil, zich minder snel op uw buitenmuur kunnen vastbijten. Als er toch wat vuil op uw muur achterblijft, kunt u dit in de toekomst makkelijker verwijderen.

3) De levensduur van uw gevel wordt aanzienlijk langer. Uw buitenmuren krijgen, onder alle soorten weersomstandigheden, minder te lijden dankzij het impregneren. Zo kunt u genieten van een langere levensduur van uw gevel.

4) Een buitenmuur die schoon oogt, vrij is van scheurtjes of barsten én bestand is tegen vocht, betekent een aanzienlijke waardevermeerdering voor uw woning.

Eerlijke en transparante prijzen

Wie is er niet benieuwd naar de kosten om muren te impregneren? Bij Wellhuis begrijpen we het belang van transparantie om onaangename verrassingen te voorkomen. Niet voor elk gebouw is een onmiddellijk en nauwkeurig kostenplaatje geven even realistisch. Wellhuis neemt daarom graag de tijd om bij u op locatie te komen én een persoonlijke, vrijblijvende offerte op te stellen. Geen verplichtingen of wurgcontracten, enkel eerlijke en transparante prijzen. Pas nadat u groen licht geeft, gaan onze vakmensen zo snel mogelijk aan de slag.

De grootte van uw huis of gebouw, de complexiteit, de benodigde materialen en de arbeidsuren worden grondig in acht genomen door onze ervaren vakmannen. Voor een gedetailleerd inzicht in de kosten om uw muren te impregneren, kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren. Wellhuis staat klaar om u helderheid te bieden over de financiële kant van de bescherming van uw muren.

 

Wilt u uw gevel laten impregneren en hiervoor echte vakmannen inschakelen? Kies dan voor een gespecialiseerde gevelreiniger en verzeker uzelf van een correcte uitvoering van de werken. Bij Wellhuis bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsofferte.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bel Nu