Hellend dak

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Hulp bij hellend dak

Nederlandse huizenbouwers geven nog steeds de voorkeur aan dakpannen boven andere dakbedekkingsvormen, vanwege hun duurzaamheid en brandwerendheid. Wellhuis Dakwerken biedt een ruim assortiment dakpannen in diverse kleuren, vormen en kwaliteiten. Ook de isolatie is een facet dat altijd wordt meegenomen in een bepaalde keuze van uw dak.

Verzeker uzelf van de meest duurzame dakpannenconstructie door te kiezen voor onze premium kwaliteit dakpannen!

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Pannendak

Van keramische tot platte dakpannen in verschillende kleuren en maten, wij kunnen ze allemaal leveren. Wij kunnen u helpen beslissen over kleur, kostprijs, afmeting, vorm, en elke andere keuze die u maar wenst. Wij maken voor u een persoonlijke offerte voor de bouw, reparatie of renovatie van uw dak.

U bent degene die kiest wat en hoe u het gedaan wilt hebben, dus natuurlijk wordt u betrokken bij elk aspect van het proces; wij zullen onze ervaring en expertise gebruiken om u advies te geven dat zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is! Alles gebeurt in overleg met u als klant.

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Call Now ButtonBel Nu