Gratis Dakinspectie

Vraag gratis een vrijblijvende inspectie aan

Interesse in een gratis dakinspectie?

Bij Wellhuis Dakwerken helpen wij u altijd vrijblijvend en gratis met het inspecteren van uw dak. Een goed onderhouden dak kan onnodige, hoge kosten voorkomen. Met onze dakinspecties informeren wij u over de staat van uw dak. Wij voorkomen dat u tegen onvoorziene zaken en problemen aanloopt. 

Als u een dakreparatie nodig heeft, vertellen wij u dat in detail en voeren wij de reparatie indien nodig direct uit of zetten wij als dit nodig is een noodconstructie op totdat wij het kunnen repareren.

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Daklekkage opsporen

Periodieke dakinspecties zijn van cruciaal belang, omdat ze helpen uw dak in uitstekende conditie te houden. Met behulp van onze dakinspectie kunt u de conditie van uw dak bepalen. Bovendien kunt u problemen zoals daklekkage of schade door stormen voorkomen. U mag niet over het hoofd zien dat late dakreparaties veel duurder zijn dan tijdige reparaties. Wij inspecteren uw dak gratis en in alle openheid. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen of zorgen heeft!

De gecertificeerde dakdekkers van Wellhuis Dakwerken inspecteren uw dak grondig om de conditie ervan vast te stellen. Wij kijken naar schade, slijtage, onderhoudsstatus en andere elementen. Als u wilt weten of uw dak in goede staat is, praat dan met ons. Wij leggen u alle bevindingen uit en laten u foto’s naar aanleiding van de dakinspectie zien. Als u wilt weten hoe uw dak gerepareerd moet worden, bespreken we met u welke reparaties we aanbevelen. Dit wordt opgenomen in een aanvullende offerte, die uiteraard gratis is. Wij zijn u graag van dienst!

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Voor elk type dak!

Bij Wellhuis Dakwerken betreden onze bekwame dakdekkers met expertise en precisie elk type dak. Na een grondige inspectie keren we terug met doordacht, professioneel advies op maat van uw specifieke dakbehoeften.

Of het nu gaat om platte daken met bitumen, EPDM of andere kunststoffen, we nemen ze moeiteloos onder de loep zonder enige problemen. Belangrijk om te weten: zowel schoorsteen als dakgoot worden door ons niet overgeslagen. Het aanpakken van pannendaken is naadloos geïntegreerd in onze dagelijkse planning. Onze goed uitgeruste dakspecialisten staan klaar om elke uitdaging vlot en professioneel tot een succesvol einde te brengen.

Aangezien wij ook timmerwerk verrichten, ontvangt u een gedetailleerd rapport over de huidige staat van uw houtwerk. Vertrouw op ons voor een volledig scala aan hoogwaardige dakdiensten. Wellhuis Dakwerken is snel ter plaatse met dakinspectie voor elk type dak!

Vraag hieronder een gratis dakinspectie aan

Grondige opsporing voor dakbehoud!

Dankzij onze grondige dakinspecties kunnen we een breed scala aan potentiële problemen detecteren en verschillende dakproblemen voorkomen. Van schade door storm en slijtage tot het voorkomen van daklekkage, waterschade, schimmels en rotting. Geen hoekje ontsnapt aan onze aandacht, geen vierkante centimeter blijft onbekeken. Losse dakbedekking, zoals bitumen of dakpannen, wordt genadeloos opgemerkt, samen met scheuren, gaten en breuken. Daarnaast houden we u op de hoogte als uw dak sterk vervuild is, mossen en algen gedijen, of als ongedierte zijn intrede doet.

Wellhuis Dakwerken begrijpt als geen ander dat grondige opsporing en een nauwkeurige dakinspectie de sleutel vormen tot het behoud van een betrouwbaar dak waarop u altijd kunt vertrouwen. Daarom staan wij graag voor u klaar! Kies voor onze dakinspecties en verzeker uzelf van een probleemvrij en gezond dak!

Waarom kiezen voor dakinspectie?

Schade en slijtage aan uw dak zijn onvermijdelijk en worden pas problematisch als ze langdurig onbehandeld blijven. Hier komt de dakinspectie om de hoek kijken als de eerste essentiële stap naar een volledig waterdicht en perfect afgesloten dak. Onze dakinspecties fungeren doorgaans als de volgende strategische zet in de richting van dit doel, met gepast onderhoud en reparatie wanneer nodig!

Het vermijden van werkzaamheden waar schimmels en rotting bij betrokken zijn, resulteert in niet alleen een aanzienlijk lagere eindfactuur, maar ook in gemoedsrust! Waarom risico nemen? Kies voor een jaarlijkse dakinspectie door Wellhuis Dakwerken en behoud de gezondheid en duurzaamheid van uw dak!

De werkwijze van Wellhuis Dakwerken

Een vriendelijk en enthousiast team van Wellhuis Dakwerken staat paraat om snel naar u toe te komen en uw dak persoonlijk te inspecteren! In een kort halfuur ronden we doorgaans de inspectie af en presenteren u vervolgens een gedetailleerd verslag, verlevendigd met video- of beeldmateriaal. Uw dak kan direct profiteren van onderhoud en reparatie. Mocht dit om welke reden dan ook niet mogelijk zijn, of als de vereiste werkzaamheden aanzienlijk zijn, bieden wij u uiteraard een op maat gemaakte en duurzame oplossing aan.

We garanderen altijd een verzorgd eindresultaat: uw dak is nu volledig schoon en gerepareerd, of u heeft een geplande afspraak met ons team. Hoe dan ook, wat de uitkomst van een dakinspectie ook is, ons doel is een functioneel dak met oog voor afwerking, schoonheid en duurzaamheid. Uiteindelijk bent u degene die de koers bepaalt. Kies voor Wellhuis Dakwerken en ervaar een vriendelijke, doortastende aanpak voor uw dakbehoeften!

Bel Nu