Gratis Dakinspectie

Vraag gratis een vrijblijvende inspectie aan

Interesse in een gratis dakinspectie?

Bij Wellhuis Dakwerken helpen wij u altijd vrijblijvend en gratis met het inspecteren van uw dak. Een goed onderhouden dak kan onnodige, hoge kosten voorkomen. Met onze dakinspecties informeren wij u over de staat van uw dak en voorkomen wij dat u tegen onvoorziene zaken en problemen aanloopt. 

Als u een dakreparatie nodig heeft, vertellen wij u dat in detail en voeren wij de reparatie indien nodig direct uit, of zetten wij indien nodig een noodconstructie op totdat wij het kunnen repareren.

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Daklekkage opsporen

Periodieke dakinspecties zijn van cruciaal belang, omdat ze helpen uw dak in uitstekende conditie te houden. Met behulp van onze dakinspectie kunt u de conditie van uw dak bepalen. Bovendien kunt u problemen zoals daklekkage of schade door stormen voorkomen. U mag niet over het hoofd zien dat late dakreparaties veel duurder zijn dan tijdige reparaties. Wij inspecteren uw dak gratis en in alle openheid. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen of zorgen heeft!

De gecertificeerde dakdekkers van Wellhuis Dakwerken inspecteren uw dak grondig om de conditie ervan vast te stellen. Wij onderzoeken het dak grondig en kijken naar schade, slijtage, onderhoudsstatus en andere elementen. Als u wilt weten of uw dak in goede staat is, praat dan met ons. Wij leggen u alle bevindingen uit en laten u foto’s zien! Als u wilt weten hoe uw dak gerepareerd moet worden, bespreken we met u welke reparaties we aanbevelen. Dit wordt opgenomen in een aanvullende offerte, die uiteraard gratis is. Wij zijn u graag van dienst!

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Vraag hieronder een gratis dakinspectie aan

Call Now ButtonBel Nu