Timmerwerken

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Ervaren timmermannen

Een unieke samensmelting van vakmanschap, want bij Wellhuis brengen we dakdekken en timmeren samen in een naadloze combinatie. Hier is uw dakdekker tegelijkertijd uw toegewijde timmerman! Als ervaren dakdekkers hebben we niet alleen de kunst van hoogwaardig dakwerk geperfectioneerd, maar hebben we ook onze vaardigheden uitgebreid naar het leveren van uitmuntend maatwerk op het gebied van timmerwerkzaamheden.

Of u nu dagdroomt over een prachtige houten overkapping in uw tuin, een sfeervol (dak)terras of stijlvol hekwerk, Wellhuis staat garant voor vakmanschap dat perfect aansluit op uw wensen. Wij zijn niet alleen uw dakdekker; wij zijn uw complete partner voor alle timmerwerkzaamheden rond het huis en op het dak. Laat uw visie werkelijkheid worden met Wellhuis, waar dakwerk en timmerkunst samenkomen.

Bel ons voor GRATIS advies

Onze ervaren timmermannen zullen u advies geven over de mogelijkheden. 

Houten dakafwerking

Dakwerkzaamheden gaan vaak hand in hand met houtwerk, van dakconstructies tot dakterrassen. Bij Wellhuis hebben we de beslissing genomen om naast ons specialisme in dakdekken ook uit te blinken in timmerwerk. Deze keuze heeft zijn vruchten afgeworpen, want nu hoeft niemand te wachten op een aparte timmerman. Onze veelzijdige dakdekkers kunnen niet alleen uw dak bedekken, maar ook alle bijbehorende houten elementen verzorgen.

Of het nu gaat om de dakconstructie, dakbeschot, boeidelen, kozijnen, een dakterras of een dakkapel – Wellhuis staat garant voor hoogwaardig timmerwerk. Onze gespecialiseerde teams zorgen ervoor dat de afwerking langs de dakrand niet alleen professioneel, maar ook visueel aantrekkelijk is geplaatst. Bij ons geniet u van een complete service, van deskundig advies en vakkundige plaatsing tot aan onderhoud en reparatie.

Met Wellhuis heeft u een allround partner die uw dak en alle gerelateerde houten elementen tot in de puntjes verzorgt. Kies voor vakmanschap, veelzijdigheid en een totaaloplossing voor uw dakproject!

Verrijk uw tuin met ambachtelijk houtwerk

Bij Wellhuis gaan we verder dan alleen dakprojecten; we bieden ook een uitgebreid scala aan houtwerkoplossingen voor uw hele woning. Of het nu gaat om het creëren van een sfeervolle buitenruimte met een op maat gemaakte tuinoverkapping, het installeren van een aanlegsteiger bij uw zwembad, het toevoegen van functionaliteit met een carport of hekwerk, ons gespecialiseerde team staat klaar voor al uw timmerwensen.

Doordat alles op maat wordt vervaardigd, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van traditioneel tot eigentijds. Wellhuis Dakwerken realiseert uw visie op hoogwaardig houtwerk. Wij streven ernaar uw buitenruimte te transformeren en uw woonervaring te verbeteren met vakmanschap en esthetisch verantwoord houtwerk. Laat ons uw woning omtoveren tot een stijlvolle en functionele leefruimte.

Tevreden klanten

Wellhuis Dakwerken heeft fantastisch timmerwerk geleverd aan mijn woning. Het vakmanschap is duidelijk zichtbaar, en ze hebben de klus snel en efficiënt geklaard. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en zou hen ten zeerste aanbevelen.

Annelies Jansen

4.5/5

Wellhuis Dakwerken heeft mijn timmerklus snel en efficiënt afgehandeld. Ik ben onder de indruk van hun vakmanschap en toewijding. Top service!

R. Ramautar

5/5

Wellhuis Dakwerken heeft ons geholpen met een uitdagend timmerproject in ons huis. Het team was professioneel, vriendelijk en punctueel. Ze luisterden naar onze wensen en leverden een resultaat dat perfect aansloot bij onze verwachtingen. 

Fam. Koning

5/5

Optimaal onderhoud voor duurzaam houtwerk

Hoewel ons hoogwaardige houtwerk van topkwaliteit is, vereist het toch enige zorg na verloop van tijd. Hier zijn enkele tips om jarenlang te genieten van onberispelijk houtwerk. Het onderhoud verschilt per locatie in relatie tot zonlicht. Houtwerk dat veel regen en weinig zon krijgt, kan sneller verkleuren en bemossen. Onder invloed van zon, regen en lucht zal het houtwerk vergrijzen en verweren.

Voor het behoud adviseren wij 2 tot 4 keer per jaar een grondige reiniging met het juiste reinigingsproduct, gevolgd door een behandeling met speciale lak of olie. Deze behandelingen dienen aangepast te worden aan de mate van blootstelling aan verschillende weersinvloeden. Dit beschermt niet alleen tegen water, maar ook tegen vuil en algengroei. Gevoed houtwerk ziet er niet alleen mooi uit, het gaat ook langer mee! Heeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw houtwerk? De Wellhuis dakspecialisten staan voor u klaar!

Hoogwaardig hardhout

Bij Wellhuis omarmen we de schoonheid en duurzaamheid van hoogwaardig hardhout. Onze uitgebreide collectie kenmerkt zich door duurzaamheid, een natuurlijke uitstraling en een uitzonderlijke slijtvastheid, wat resulteert in een levensduur die de tand des tijds doorstaat. Bovendien dragen al onze hardhouten producten het certificaat voor duurzaam bosbeheer, voldoen ze aan de strikte normen van de Europese wetgeving voor houtimport en belichamen ze een bewuste keuze voor milieuvriendelijkheid.

Deze hoogwaardige materialen staan niet alleen garant voor een perfect esthetisch resultaat maar creëren ook een warme en gezellige sfeer. Kies voor een luxueuze uitstraling en omarm de kwaliteit van hout die een leven lang meegaat. Maak van uw ruimte een tijdloos toonbeeld van stijl en duurzaamheid met ons assortiment hoogwaardig hardhout.

Vakkundig houtwerk in Nederland

Nederland, met zijn wisselvallige weer, vormt niet altijd de ideale omgeving voor het behoud van houtwerk. Van balken, planken, vondels (in de vorm van palen en tegels) tot lambrisering. Ook dakbedekking ontkomt niet aan de invloeden, waardoor uw houtwerk het zwaar te verduren krijgt. Gelukkig zorgen onze ervaren timmermannen bij Wellhuis voor een professionele en stijlvolle afwerking, zodat u ongeacht de weersomstandigheden optimaal kunt ontspannen en beschut zitten.

Van de montage van nieuwe elementen tot het vervangen of repareren van beschadigde delen. Wij bieden regulier onderhoud en volledige renovatie van uw houtwerk in en rondom uw woning. Alles wordt verzorgd naar uw wensen en in de gewenste stijl. Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende prijsopgave voor uw project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wellhuis heeft de deskundigheid in huis om uw houtwerkproject tot een succes te maken!

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bel Nu