Dakisolatie in Oud-Loosdrecht

Gratis offerte voor Dakisolatie in Oud-Loosdrecht

Experts voor Dakisolatie in Oud-Loosdrecht

Geeft u om uw huis en zijn veilige leefomgeving waar het altijd aangenaam warm en droog is? Dan is Wellhuis Dakwerken de ideale partner voor u. Bij ons is geen dakprobleem te klein, te groot of te moeilijk en wij zetten ons bij iedere klus even enthousiast, professioneel en ijverig in. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en daarom zorgen onze vakmannen ervoor dat zij altijd punctueel zijn en na afloop van iedere klus alles netjes opruimen. Sinds 1981 zijn wij gespecialiseerd in het perfect maken van daken en met ons familiebedrijf bent u bij ons aan het goede adres. Voor elke dienst hebben wij een specialist ter beschikking, waardoor wij ervaring hebben in alle klussen die op een dak te vinden zijn. Wij werken puur met de beste materialen en beschikken zelf over alle grote werk gereedschappen, wat leidt tot een lagere factuur voor u. Een Dakisolatie klus is voor ons dagelijkse kost en wij bieden graag onze kennis aan om uw dak weer mooi te maken. Wilt u in contact komen met Wellhuis Dakwerken? Dit kan eenvoudig via het formulier dat u op iedere pagina van onze website vindt, per e-mail of telefoon. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

 

Onze meest recente projecten

Hoe weet ik wanneer Dakisolatie nodig is?

Laat uw dak regelmatig controleren, zodat u vlug op de hoogte bent van eventuele Dakisolatie die nodig is. Onze dakinspecties zijn volledig gratis, dus u heeft niks te verliezen. U hoeft zelf niet het dak op te gaan om te zien of er Dakisolatie nodig is. Dit is namelijk een taak voor dakdekkers, omdat niet veel mensen de karakteristieke tekenen van verval of schade herkennen. Onze dakdekkers herkennen alle zwakke plekken van elke soort dak en bekijken de situatie met een doorgrondend oog. Dit is dagelijks werk voor hen, waardoor zij de beste dakdekkers zijn! Vertrouw op hun ervaring en laat hen uw dak beoordelen om ervoor te zorgen dat het in optimale staat verkeert, zonder dat u zelf de ladder op hoeft te gaan. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Daarom zetten we ons in voor een veilig en duurzaam dak boven uw hoofd. U kunt snel ontdekken of uw dak een Dakisolatie nodig heeft of niet. Maak een afspraak en stop met aarzelen of uitstellen. Neem geen risico’s en laat onze dakdekkers uit Oud-Loosdrecht uw dak checken.

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende klussen. Hieronder vindt u onze diensten. 

Dakinspectie

Bij Wellhuis Dakwerken helpen wij u altijd vrijblijvend en gratis met het inspecteren van uw dak …

Daklekkage

De tekenen van een daklekkage zijn vaak moeilijk te herkennen. Het kan watervlekken op …

Dakreparatie

Vaak wordt de impact van een scheurtje in uw dakbedekking onderschat door huishoudens, omdat veel mensen …

Hellend dak

In Nederland zijn dakpannen nog steeds de meest voorkomende vorm van dakbedekking. De dakpan is duurzaam en brandveilig …

Plat dak

Wellhuis dakwerken is specialist in bitumen en EPDM daken. Deze dakbedekkingen zijn van goede kwaliteit waar veilig mee …

Schoorsteen renovatie

Specialist voor een schoorsteen renovatie gezocht? Laat de schoorsteen voegen of repareren door een dakdekker met ervaring …

Alleen Dakisolatie of meer?

Hoeveel vaker gaat dit nog gebeuren, weer een dakprobleem dat zich voordoet? Als reparaties meerdere keren kort na elkaar nodig zijn, komt vanzelf de vraag of het tijd is voor grotere ingrepen. Een dak dat geregeld onderhoud en reparaties krijgt, kan zijn verwachte levensduur ruimschoots te boven gaan. Door uw dak goed te onderhouden, bent u vaak voor lange tijd verzekerd van een fatsoenlijk werkend dak! Bij Wellhuis Dakwerken zijn we niet uit op het scoren van meer werk. Onze focus ligt op professionaliteit en we doen enkel wat nodig is. Na een grondige, gratis inspectie door één van onze dakspecialisten, geven we u eerlijk advies over of uw dak een onderhoudsbeurt nodig heeft of het misschien tijd is om aan vervanging te denken. Het is goed om te onthouden dat als uw dak nog in goede staat verkeert, wij dit ook eerlijk zullen melden. De dakinspectie is gratis en we maken graag een nieuwe afspraak zodat u te allen tijde op de hoogte blijft van de staat van uw dak. Met Wellhuis Dakwerken hoeft u zich geen zorgen te maken! Neem contact met ons op voor uw Dakisolatie in Oud-Loosdrecht!

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Oud-Loosdrecht is onze speelruimte

Actief zijn in ons vak is geen spel, ondanks dat onze jarenlange ervaring ons in staat stelt om onze taken met zoveel souplesse uit te voeren dat het kinderspel lijkt. Onze vakmannen rijden door Oud-Loosdrecht en omstreken om u te helpen met uw Dakisolatie. We hebben namelijk meerdere dakspecialisten beschikbaar, zodat we het dichtstbijzijnde team, maar vooral ook de juiste vakmensen voor de klus kunnen sturen. Boven op de daken en op de weg genieten wij iedere dag van het landschap en de regio voelt als thuis voor ons. Twijfel niet om onze vakkennis in te roepen, want overal in de buurt van Oud-Loosdrecht is ons werkterrein! Uw Dakisolatie is zo klaar. Maak daarom een afspraak zodat één van onze ervaren dakdekkers bij u langs kan komen.

Oud-Loosdrecht is een dorp in de gemeente Wijdemeren, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Samen met Nieuw-Loosdrecht vormt het Loosdrecht. Het dorp heeft 1720 inwoners (2004). Het dorp ligt midden in een gebied omringd met wateren waarvan de bekendste de Loosdrechtse Plassen zijn.

Oud-Loosdrecht bestaat uit vijf straten en drie dijken: Bleekveld, Drie Kampjes, Oppad, Heulakker, Vuntuslaan en de ‘s-Gravelandsevaartweg. De naam van de dijken zijn de Oud- Loosdrechtsedijk, de Horndijk en de Veendijk.

Loosdrecht (Loesdregt) wordt aan het eind van de dertiende eeuw voor het eerst genoemd.

De bewoners kerkten in Loenen. In 1332 heeft (Oud-)Loosdrecht een eigen parochie met een kapel in de Zijpe (Sijpe/Sype), dat is het tegenwoordige Nieuw-Loosdrecht. Beide dorpskernen zijn ongeveer even oud.

In 1400 werd de Sijpe een zelfstandige parochie met dus een eigen kerkgebouw. Vanaf die tijd sprak men van de Oude kerk (Oûkerck, ook wel Ouderkerck)en van de Nieuwe kerk en analoog daaraan van de Oude- en de Nieuwe Loosdrecht.

De kerk van Oud-Loosdrecht werd in 1843 afgebroken en op dezelfde plaats verrees een nieuwe kerk. Een bijzonderheid is, dat in het rampjaar 1672/’73 de Oud-Loosdrechtse klok werd geroofd door de Fransen. Admiraal Cornelis Tromp is in 1674 op het Franse eiland Noirmoutier geland en heeft vandaar zes kerkklokken mee teruggenomen. Een van deze klokken, de Marie-Anne, hangt nu in de toren van deze kerk.

In 1774 begon dominee Joannes de Mol met de productie van hoogwaardig porselein in zijn fabriek Manufactuur Oud-Loosdrecht. Het was een werkgelegenheidsproject voor de plaatselijke en verarmde bevolking. De porseleinen producten waren bijzonder duur en er was veel concurrentie waardoor de fabriek in 1782 failliet ging. Een viertal rijke Amsterdammers namen de fabriek over, maar verplaatsten de productie in 1784 naar Ouder- en vervolgens Nieuwer-Amstel. Kasteel Sypesteyn heeft een uitgebreide collectie Loosdrechts porselein.

Snel en niet duur

Het uitvoeren van reparaties is in veel gevallen snel gedaan, waardoor de eindfactuur vaak lager blijkt te zijn dan gedacht. Het is goed om te weten dat wij bij elke klus de wettelijke garanties bieden. Bespreek deze garanties met onze dakdekker ter plaatse, aangezien de garanties afhankelijk zijn van uw speciale situatie. Als u liever eerst een prijsopgave ontvangt alvorens u besluit, dan kunt u er één aanvragen. Op die manier kunt u gemakkelijk een keuze maken. Als u vragen heeft en meer wilt weten over onze methodes, ons materiaalgebruik, onze diploma’s of iets anders, neem dan gerust contact op met Wellhuis Dakwerken. Geef dakproblemen geen kans en laat onze professionals regelmatig uw dak onderhouden en aanpakken. Onze Dakisolatie diensten in Oud-Loosdrecht zijn betrouwbaar en betaalbaar.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bel Nu