Dakdekker in Broekerhaven

Gratis offerte van een Dakdekker uit Broekerhaven

Tevreden zodra u dit ook bent

Reeds actief in de dakdekkersbranche sinds 1981, heeft u wellicht al eerder kennisgemaakt met Wellhuis Dakwerken. Mocht dit niet het geval zijn, dan stellen wij ons even aan u voor. Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten dakwerkzaamheden en dagelijks zowel grote als kleine projecten uitvoert bij particulieren en ondernemingen. Heeft het dak van uw woning, berging of bedrijfspand een probleem of is uw dak toe aan een totale renovatie? Ontdek hier alle werkzaamheden waarmee onze dakdekkers u van dienst kunnen zijn. Wij zijn actief in heel Broekerhaven en omstreken en komen vlug ter plaatse om uw dakwerkzaamheden uit te voeren. Twijfel niet om contact met ons op te nemen indien u meer informatie wilt over onze aanpak of graag een nauwkeurige offerte wilt ontvangen. Onze dakdekkers staan voor betrouwbaarheid en professionalisme en zijn pas voldaan en tevreden zodra u dat ook bent!

Onze meest recente projecten

Juiste Dakdekker voor ieder soort dak

Het kan een uitdaging zijn om een Dakdekker te vinden in Broekerhaven die uw dak type aankan, en hier ervaring mee heeft. Bij Wellhuis Dakwerken zorgen wij voor de reparatie of vervanging van elke categorie dak. Of u nu een hellend pannendak heeft of een plat dak met bitumen of andere dakbedekking, onze specialisten staan voor u klaar! Wij repareren kapotte dakpannen en schoorstenen of verbeteren uw platdakbedekking. Bij alle werkzaamheden maken wij gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit, wat in ieders belang is. Niet alleen is de kwaliteit hoog, maar wij vinden het ook belangrijk dat het materiaal er goed uitziet. Het liefst creëren wij een mooi dak met uitstraling! [Onze dakdekkers|Wij} gaan daarom direct op zoek naar het meest passende vervangingsstuk om het doel te bereiken. Als u niet zeker weet wat uw dak nodig heeft of als er de afgelopen tijd al vele reparaties zijn uitgevoerd, dan kunt u transparant advies vragen van onze dakexperts. Zij kunnen beoordelen of uw dak een reparatie of een totale vervanging nodig heeft. Door te vertrouwen op onze kennis kunt u uw dak laten behandelen door een Dakdekker in Broekerhaven zoals Wellhuis Dakwerken. U zult het verschil merken!

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende klussen. Hieronder vindt u onze diensten. 

Dakinspectie

Bij Wellhuis Dakwerken helpen wij u altijd vrijblijvend en gratis met het inspecteren van uw dak …

Daklekkage

De tekenen van een daklekkage zijn vaak moeilijk te herkennen. Het kan watervlekken op …

Dakreparatie

Vaak wordt de impact van een scheurtje in uw dakbedekking onderschat door huishoudens, omdat veel mensen …

Hellend dak

In Nederland zijn dakpannen nog steeds de meest voorkomende vorm van dakbedekking. De dakpan is duurzaam en brandveilig …

Plat dak

Wellhuis dakwerken is specialist in bitumen en EPDM daken. Deze dakbedekkingen zijn van goede kwaliteit waar veilig mee …

Schoorsteen renovatie

Specialist voor een schoorsteen renovatie gezocht? Laat de schoorsteen voegen of repareren door een dakdekker met ervaring …

Allround Dakdekker in Broekerhaven

Als veelzijdig Dakdekker bieden wij ook een gratis en grondige dakcontrole aan voor alle soorten daken. Maak simpelweg een afspraak met ons en ontvang een professionele en eerlijke offerte. Op deze manier weet u precies wat er in de nabije toekomst moet gebeuren en kunt u zelf beslissen welke stappen u wilt nemen. Ons professionele advies is gericht op de veiligheid en het comfort van uw huis. Wij raden u beslist aan om deze dakinspectie te laten uitvoeren, al helemaal omdat hij gratis is! Onze dakspecialisten staan ook klaar om langs te komen wanneer u met een lekkage wordt geconfronteerd. Maar natuurlijk is het altijd beter om gewoon een vaste preventieve dakinspectie te regelen. Door dit te doen kunt u een hoop kosten en tijd besparen. Bij spoedgevallen, zoals bij stormschade, kunt u op ons rekenen voor snelle en doeltreffende interventies. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, het hele jaar door. Heeft u nog vragen of wilt u meteen een afspraak inplannen? Neem vandaag nog contact met ons op en kom erachter wat Wellhuis Dakwerken voor u kan betekenen!

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Plat dak Dakdekker in Broekerhaven

Veel platte en licht hellende daken zijn bedekt met één van de soorten bitumen die op de markt beschikbaar zijn. Maar ook andere soorten dakbedekking, zoals EPDM, PVC en andere kunststoffen, hebben onze aandacht en kunnen probleemloos door onze dakdekkers worden gerepareerd of nieuw worden gelegd. Vaak gaat het om herstelwerkzaamheden van bitumen die blazen hebben gevormd en zijn gaan inscheuren. Complete renovaties zijn ook een veelgevraagde dienst die onze dakdekkers graag en aandachtig uitvoeren, zodat u een perfect afgewerkt en compleet waterdicht dak heeft. We hebben alle benodigde materialen en gereedschappen tot onze beschikking en we nemen alle veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat we altijd vakkundig en professioneel te werk gaan. Daarnaast voeren we met dezelfde betrokkenheid alle andere soorten dakwerkzaamheden uit, waardoor we een uitgebreid scala aan oplossingen bieden voor uw dak.

Broekerhaven (1575 Broeckerhaven) is een haven en buurtschap in de gemeente Stede Broec, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

De haven bestaat uit een binnen- en buitenhaven. Bekend in Broekerhaven is de overhaal; mogelijk was er zo’n aanhaal ook al bij de haven nadat de aanleg was voltooid, dit om het niveauverschil tussen de Zuiderzee en het water in de polder te overbruggen. De huidige overhaal wordt nog altijd gebruikt voor het toerisme en is een rijksmonument.

Broekerhaven is ontstaan toen in 1415 de stede Grootebroek toestemming kreeg een haven te bouwen in het zuidelijke achterland van de stad. De stede Grootebroek bestond uit de dorpen Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek en Hoogkarspel, die onder een gemeenschappelijk stadsbestuur vielen. Het duurde echter tot 1449 tot er daadwerkelijk gestart kon worden met de aanleg van de haven. De reden was dat de naastgelegen stad Enkhuizen enorm tegen de aanleg was. Nog erger maakte het dat in de Hoekse en Kabeljauwse twisten Broek voor Jacoba van Beieren was en Enkhuizen voor Filips van Bourgondië.

Dit leidde tot een aantal schouwspellen tussen de twee steden. Grootebroek verloor haar stadsrechten nadat de Hoekse en Kabeljauwse Twisten in het voordeel van Filips waren beslecht, waardoor er geen haven zou kunnen komen. Maar nadat de Broekers steun- en aanhankelijkheidsbetuigingen deden aan Filips kreeg in 1436 de stede haar rechten weer terug en werd het het plan van de haven weer van de plank gehaald. In 1448 keurde men dat goed en zo begon men op 30 juli 1449 met doorgraven van de zeedijk om de haven aan te leggen.

Bij de haven groeide naast de gewone bedrijvigheid ook een woonkern, deze kern kreeg dezelfde naam als de haven en viel buiten de bebouwing van Bovenkarspel. Bij het uit elkaar vallen van de dorpenstad in diverse afzonderlijke gemeenten in 1807 werd Broekerhaven onderdeel van de gemeente Bovenkarspel, en zelfs van het dorp Bovenkarspel. Broekerhaven bleef echter toch nog lang een enigszins losstaande buurt met een eigen karakter. Maar tegen het eind van de twintigste eeuw maakte de wijk Plan Zuid, in de polder tussen Broekerhaven en Bovenkarspel, daar een einde aan en sindsdien zijn de twee aan elkaar vastgebouwd. De gemeente Bovenkarspel was overigens toen al opgegaan in de gemeente Stede Broec.

Ook voor uw schoorsteen of dakgoot

Zoals eerder aangekondigd is Wellhuis Dakwerken een allround bedrijf. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor uw schoorsteen en dakgoot. Onze erkende dakdekkers hebben de juiste kennis over hoe deze onderdelen gerepareerd moeten worden. Wij voeren zowel vervangingen, reparaties als renovaties uit voor alle soorten schoorstenen en dakgoten. Een populair verzoek is het installeren van dakgootroosters. Veel mensen laten dit installeren om te voorkomen dat vogels hun nest maken in de dakgoot en om takken en ander vuil geen kans te geven. Ook kunnen wij de dakgoot opwaarderen, bijvoorbeeld door deze volledig te bekleden met EPDM. Daarnaast worden wij regelmatig gevraagd om de schoorsteen te onderhouden, een nieuwe schoorsteenkap te plaatsen of een renovatie uit te voeren. De oude voegen worden schoongemaakt en opnieuw gevuld, kapotte onderdelen worden vervangen, alg wordt verwijderd en na de werkzaamheden krijgt de schoorsteen een extra waterafstotende beschermlaag. Dit zijn alleen sommige voorbeelden van werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren met betrekking tot de schoorsteen. Met een correct onderhouden schoorsteen en dakgoot ziet het algehele uitzicht van uw dak er veel netter uit. Met dezelfde aandacht voeren wij met plezier alle andere soorten dakwerkzaamheden uit, op alle type daken. We bieden een uitgebreid spectrum aan oplossingen voor uw gehele dakbehoeften. Kies voor Wellhuis Dakwerken en geniet van een geweldig resultaat.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bel Nu