Dakdekker in Duinzigt

Gratis offerte van een Dakdekker uit Duinzigt

Tevreden zodra u dat ook bent

Omdat wij actief zijn in de dakdekkersbranche sinds 1981, heeft u misschien al eerder kennisgemaakt met Wellhuis Dakwerken. Zo niet, dan stellen wij ons even aan u voor. Wellhuis Dakwerken is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten dakwerkzaamheden en dagelijks zowel grote als kleine projecten uitvoert bij particulieren en ondernemingen. Heeft het dak van uw huis, garage of bedrijf een probleem of is uw dak toe aan een totale upgrade? Ontdek hier alle werkzaamheden waarmee onze dakdekkers u van dienst kunnen zijn. Wij zijn actief in heel Duinzigt en omstreken en komen vlug ter plaatse om uw dakwerkzaamheden uit te voeren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u meer informatie wilt over onze aanpak of graag een nauwkeurige offerte wilt ontvangen. Wij staan voor openheid en vakbekwaamheid en zijn pas voldaan en tevreden zodra u het ook bent!

Onze meest recente projecten

Juiste Dakdekker voor elk soort dak

Het kan moeilijk zijn om een Dakdekker te vinden in Duinzigt die uw dak type aankan, en hier ervaring in heeft. Bij Wellhuis Dakwerken zorgen wij voor de reparatie of vervanging van elke orde dak. Of u nou een schuin pannendak heeft of een plat dak met EPDM of andere dakbedekking, onze specialisten staan voor u klaar! Wij repareren kapotte dakpannen en schoorstenen of herstellen uw bitumendakbedekking. Bij alle werkzaamheden maken wij gebruik van spullen van de hoogste kwaliteit, wat in ieders belang is. Niet alleen is de kwaliteit hoog, maar wij vinden het ook belangrijk dat het er netjes uitziet. Het liefst verwezenlijken wij een strak geheel met uitstraling! [Onze dakdekkers|Wij} gaan om deze reden altijd op zoek naar het meest passende vervangingsstuk om dit doel te bereiken. Als u niet zeker weet wat uw dak nodig heeft of als er de afgelopen tijd al veel reparaties zijn uitgevoerd, dan kunt u vrijblijvend advies vragen van onze dakspecialisten. Zij kunnen beoordelen of uw dak een reparatie of een totale renovatie nodig heeft. Door te vertrouwen op onze ervaring kunt u uw dak laten behandelen door een Dakdekker in Duinzigt zoals Wellhuis Dakwerken. U zult het verschil zien!

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende klussen. Hieronder vindt u onze diensten. 

Dakinspectie

Bij Wellhuis Dakwerken helpen wij u altijd vrijblijvend en gratis met het inspecteren van uw dak …

Daklekkage

De tekenen van een daklekkage zijn vaak moeilijk te herkennen. Het kan watervlekken op …

Dakreparatie

Vaak wordt de impact van een scheurtje in uw dakbedekking onderschat door huishoudens, omdat veel mensen …

Hellend dak

In Nederland zijn dakpannen nog steeds de meest voorkomende vorm van dakbedekking. De dakpan is duurzaam en brandveilig …

Plat dak

Wellhuis dakwerken is specialist in bitumen en EPDM daken. Deze dakbedekkingen zijn van goede kwaliteit waar veilig mee …

Schoorsteen renovatie

Specialist voor een schoorsteen renovatie gezocht? Laat de schoorsteen voegen of repareren door een dakdekker met ervaring …

Allround Dakdekker in Duinzigt

Als allround Dakdekker bieden wij ook een gratis en complete dakcontrole aan voor alle soorten daken. Maak simpelweg een afspraak met ons en ontvang een vakkundige en eerlijke prijsofferte. Op deze manier weet u precies wat er in de nabijgelegen toekomst moet gebeuren en kunt u zelf besluiten welke stappen u wilt nemen. Ons specialistische advies is gericht op de veiligheid en het comfort van uw huis. Wij raden u zeker aan om deze dakinspectie te laten uitvoeren, natuurlijk omdat hij gratis is! Onze dakexperts staan ook klaar om langs te komen wanneer u met een noodgeval wordt geconfronteerd. Maar natuurlijk is het altijd beter om gewoon een vaste preventieve dakinspectie te regelen. Door dit te doen kunt u enorm veel kosten en tijd besparen. In noodgevallen, zoals bij stormschade, kunt u op ons rekenen voor snelle en doeltreffende interventies. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden en op feestdagen. Heeft u nog vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Wellhuis Dakwerken voor u kan betekenen!

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Plat dak Dakdekker in Duinzigt

Veel platte en licht schuine daken zijn bedekt met één van de soorten bitumen die op de markt verkrijgbaar zijn. Maar ook andere soorten dakbedekking, zoals EPDM, PVC en andere kunststoffen, hebben onze aandacht en kunnen zonder problemen door onze dakdekkers worden gerepareerd of nieuw worden gelegd. Vaak gaat het om herstelwerkzaamheden van bitumen die blazen hebben gemaakt en zijn gaan splijten. Volledige renovaties zijn tevens een gewilde dienst die wij graag en zorgvuldig uitvoeren, zodat u een perfect afgewerkt en volledig waterdicht dak heeft. We hebben alle benodigde materialen en gereedschappen in onze bus en we nemen alle veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat we altijd vakkundig en volgens de regels te werk gaan. Bovendien voeren we met dezelfde goede zorg alle andere soorten dakwerkzaamheden uit, waardoor we een ruim scala aan oplossingen bieden voor uw dak.

Duinzigt is een buurt die is gelegen in de wijk Benoordenhout in het stadsdeel Haagse Hout in de gemeente Den Haag, en is vernoemd naar de voormalige buitenplaats Duinzigt, die tot 1884 bij Wassenaar hoorde. Na 1935 is het afgebroken en de wijk verder aangelegd.

Duinzigt wordt begrensd door respectievelijk de Van Alkemadelaan, de Landscheidingsweg, de gemeente Wassenaar en het landgoed Clingendael. De buurt kan in twee delen gesplitst worden. Aan de kant van de Van Alkemadelaan staan huizen en appartementen die niet meer dan drie verdiepingen hebben, aan de Wassenaarse kant werden eind jaren 70 flatgebouwen neergezet waar veel (oudere) welgestelden en liberalen wonen. Daartussen ligt het Willem Royaardsplein, een rechthoekig plein met bomen, omringd door 20 winkels, restaurants en een ABN Amro-kantoor. Verder staan er een bloemenkraam, een viskraam en een kraam met Turkse broodjes. Er is ook een fitnesscentrum. Dit kleine winkelcentrum werd in 1979 opgeleverd.

Tevens bevinden zich in Duinzigt het Huis op de bunker en The American Protestant Church of The Hague.

In het verleden (tot de Tweede Wereldoorlog) lag hier de golfbaan van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. Op de Oude Waalsdorperweg is nog altijd het vervallen toegangshek te zien van de oprijlaan schuin door het bosje heen dat leidde naar landgoed Duinzigt en de voormalige golfclub. Het landgoed was ongeveer daar waar nu het gebouw van Saffier-Maison Gaspard de Coligny staat. De golfclub was verderop. Tijdens de Tweede Wereldoorlog bleef weinig van de golfbaan over nadat de Duitsers er tankgrachten groeven. Vanaf de Ruychrocklaan is nog een van de oude golfholes te zien die zich uitstrekt in Clingendael.

Grenzend aan Duinzigt liggen de hockeyvelden van HDM, de rugbyvelden van Haagsche Rugby Club en de golfbaan van Golf Duinzicht. Op een kilometer afstand is de renbaan Duindigt.

In deze buurt werden recent twee opmerkelijke gebouwen neergezet:

Tussen 1908 en 1953 reed langs het gebied de eerste elektrische trein in Nederland. De Hofpleinlijn van de ZHESM reed van Scheveningen naar Station HS of rechtstreeks naar Rotterdam Hofplein. Er was een halte ongeveer “boven” landgoed Duinzigt. Sinds 1953 reed de trein alleen nog tussen station HS en Rotterdam Hofplein. Dit deel is in 2006 een RandstadRail-lijn geworden. De voormalige spoorbaan boven de wijk werd de Landscheidingsweg naar Wassenaar. Veel later is van de baan naar Scheveningen een fietspad gemaakt.

In het tramplan 1927 was voorzien dat tramlijn 17 (2e) verlengd zou worden vanaf het Nassauplein tot bij de Waalsdorperweg, maar dit ging niet door. In plaats daarvan kwam in 1928 buslijn R bij de wijk, later vervangen door buslijn T. In 1935 liep de Van Alkemadelaan niet meer dood bij de Waalsdorperweg en kon er dus naar Scheveningen gereden worden. Dat ging buslijn S doen. In 1939 werd lijn S al weer opgeheven, wegens de mobilisatie. Tijdens de oorlog werden uiteindelijk alle buslijnen opgeheven. Na de oorlog keerden lijn R en T terug bij de wijk, en ging lijn L tussen Scheveningen en Bezuidenhout rijden. In 1955 werd dit buslijn 23, en die rijdt nog altijd langs de wijk. Maar pas in 1965 ging de eerste buslijn, lijn 5, echt de wijk in, tot op de Theo Mann Bouwmeesterlaan. Tot in 2005 bleef lijn 5 zo rijden behalve sinds 1995 na 20.00 uur, ter compensatie werd lijn 18 dan naar Duinzigt verlegd. In 2005 werd lijn 5 vervangen door lijn 22 en in 2018 door lijn 20.

Rond 1990 dook wederom het plan op voor weer een tramlijn 17 (5e) in deze richting, maar het ging weer niet door.

Eveneens voor uw schoorsteen of dakgoot

Zoals eerder vermeld is Wellhuis Dakwerken een veelzijdig bedrijf. Hierdoor kunt u ook bij ons terecht voor uw schoorsteen of dakgoot. Onze erkende dakdekkers hebben extra kennis over hoe verschillende onderdelen gerepareerd moeten worden. Wij voeren zowel onderhoud, reparaties als renovaties uit voor alle soorten schoorstenen en dakgoten. Een populair verzoek is het plaatsen van dakgootroosters. Veel mensen laten dit installeren om te voorkomen dat vogels hun nest maken in de dakgoot en om takken en ander vuil geen kans te geven. Ook kunnen wij de dakgoot opwaarderen, bijvoorbeeld door deze volledig te bekleden met EPDM. Daarnaast worden wij geregeld gevraagd om de schoorsteen te onderhouden, een nieuwe schoorsteenkap te plaatsen of een renovatie uit te voeren. De oude voegen worden schoongemaakt en opnieuw gevuld, kapotte bakstenen worden vervangen, vuil wordt verwijderd en na de werkzaamheden krijgt de schoorsteen een aanvullende waterafstotende beschermlaag. Dit zijn alleen sommige voorbeelden van werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren met betrekking tot de schoorsteen. Met een degelijk onderhouden schoorsteen en dakgoot ziet het algehele uitzicht van uw dak er veel netter uit. Met dezelfde zorg voeren wij met plezier alle andere soorten dakwerkzaamheden uit, op alle type daken. We hebben een uitgebreid scala aan oplossingen voor uw totale dakbehoeften. Kies voor Wellhuis Dakwerken en geniet van een geweldig resultaat.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bel Nu