Dakdekkersbedrijf in De Goorn

Gratis offerte van een Dakdekkersbedrijf uit De Goorn

Voldaan zodra u het ook bent

Reeds actief in de dakdekkersbranche sinds 1981, heeft u wellicht al eerder kennisgemaakt met Wellhuis Dakwerken. Mocht dit niet het geval zijn, dan stellen wij ons even aan u voor. Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten dakwerkzaamheden en dagelijks zowel grote als kleine projecten uitvoert bij particulieren en ondernemingen. Heeft het dak van uw pand, berging of bedrijfsruimte een probleem of is uw dak toe aan een totale renovatie? Ontdek op onze website alle werkzaamheden waarmee we u van dienst kunnen zijn. Wij zijn actief in heel De Goorn en omgeving en komen snel ter plaatse om uw dakwerkzaamheden uit te voeren. Twijfel niet om contact met ons op te nemen wanneer u meer informatie wilt over onze methodes of graag een nauwkeurige offerte wilt ontvangen. Onze dakdekkers staan voor eerlijkheid en vakmanschap en zijn pas voldaan en tevreden wanneer u dat ook bent!

Onze meest recente projecten

Perfecte Dakdekkersbedrijf voor elk soort dak

Het kan lastig zijn om een Dakdekkersbedrijf te vinden in De Goorn die uw dak soort aankan, en hier ervaring in heeft. Bij Wellhuis Dakwerken zorgen wij voor de reparatie of vervanging van elke categorie dak. Of u nu een hellend pannendak heeft of een plat dak met bitumen of andere dakbedekking, onze experts staan voor u klaar! Wij repareren kapotte dakpannen en nokvorsten of verbeteren uw platdakbedekking. Bij alle werkzaamheden maken wij gebruik van gereedschap van de hoogste kwaliteit, wat in ieders belang is. Niet alleen is de kwaliteit hoog, maar wij vinden het ook belangrijk dat het er goed uitziet. Het liefst maken wij een strak dak met uitstraling! [Onze dakdekkers|Wij} gaan daarom altijd op zoek naar het best passende vervangingsstuk om dit doel te bereiken. Als u niet zeker weet wat uw dak nodig heeft of als er de afgelopen tijd al veel reparaties zijn uitgevoerd, dan kunt u transparant advies vragen van onze dakexperts. Zij kunnen beoordelen of uw dak een reparatie of een totale renovatie nodig heeft. Door te vertrouwen op onze kennis kunt u uw dak laten behandelen door een Dakdekkersbedrijf in De Goorn zoals Wellhuis Dakwerken. U zult het verschil merken!

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende klussen. Hieronder vindt u onze diensten. 

Dakinspectie

Bij Wellhuis Dakwerken helpen wij u altijd vrijblijvend en gratis met het inspecteren van uw dak …

Daklekkage

De tekenen van een daklekkage zijn vaak moeilijk te herkennen. Het kan watervlekken op …

Dakreparatie

Vaak wordt de impact van een scheurtje in uw dakbedekking onderschat door huishoudens, omdat veel mensen …

Hellend dak

In Nederland zijn dakpannen nog steeds de meest voorkomende vorm van dakbedekking. De dakpan is duurzaam en brandveilig …

Plat dak

Wellhuis dakwerken is specialist in bitumen en EPDM daken. Deze dakbedekkingen zijn van goede kwaliteit waar veilig mee …

Schoorsteen renovatie

Specialist voor een schoorsteen renovatie gezocht? Laat de schoorsteen voegen of repareren door een dakdekker met ervaring …

Allround Dakdekkersbedrijf in De Goorn

Als veelzijdig Dakdekkersbedrijf bieden wij ook een gratis en complete dakinspectie aan voor alle soorten daken. Maak eenvoudigweg een afspraak met ons en ontvang een professionele en transparante offerte. Op deze manier weet u exact wat er in de nabije toekomst moet gebeuren en kunt u zelf beslissen welke stappen u wilt nemen. Ons deskundige advies is gericht op de veiligheid en het comfort van uw huis. Wij raden u zeker aan om deze dakinspectie te laten uitvoeren, natuurlijk omdat hij gratis is! Onze dakspecialisten staan ook klaar om langs te komen wanneer u met een noodgeval wordt geconfronteerd. Maar natuurlijk is het altijd beter om gewoon een vaste jaarlijkse dakinspectie in te plannen. Door dit te doen kunt u enorm veel kosten en tijd besparen. Bij noodgevallen, zoals bij lekkage, kunt u op ons rekenen voor vlugge en effectieve interventies. Onze spoedservice is dag en nacht bereikbaar, het hele jaar door. Heeft u nog vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Neem direct contact met ons op en kom erachter wat Wellhuis Dakwerken voor u kan betekenen!

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Plat dak Dakdekkersbedrijf in De Goorn

Veel platte en licht hellende daken zijn bedekt met één van de soorten bitumen die op de markt beschikbaar zijn. Maar ook andere soorten dakbedekking, zoals EPDM, PVC en andere kunststoffen, hebben onze toewijding en kunnen zonder problemen door ons worden gerepareerd of aangebracht worden. Meestal gaat het om herstelwerkzaamheden van bitumen die blazen hebben gemaakt en zijn gaan scheuren. Complete renovaties zijn ook een gewilde dienst die wij graag en zorgvuldig uitvoeren, zodat u een perfect afgewerkt en volledig waterdicht dak heeft. We hebben alle benodigde materialen en gereedschappen in onze bus en we nemen alle veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat we altijd veilig en volgens de regels te werk gaan. Daarnaast voeren we met dezelfde betrokkenheid vele andere soorten dakwerkzaamheden uit, waardoor we een uitgebreid scala aan oplossingen bieden voor uw dakbehoeften.

De Goorn is een dorp in de gemeente Koggenland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het dorp heeft ongeveer 3.610 inwoners.

Het dorp vormt samen met Avenhorn de hoofdplaats van de gemeente Koggenland, het gemeentehuis staat in De Goorn. De Goorn behoorde voor 1979 tot de gemeente Berkhout en van 1979 tot 2007 tot de gemeente Wester-Koggenland, waarin de gemeente Berkhout was opgegaan.

De oudste vermelding dateert van ca. 1312 als “den Gore”. De plaatsnaam De Goorn is meervoudsvorm voor de benaming goor, wat modder- of slijkland betekent. Bij De Goorn verwijst de naam naar drassig modderland dat vol sloten was gelegen. Sloten waren en zijn weliswaar typerend voor het gebied waar De Goorn in is gelegen, maar het meeste land was met laagveen bedekt en De Goorn dus niet; het vormde een soort overstromingsgebied. De plaats komt in 1745 voor als De Gooren, vanaf 1866 komt de spelling De Goorn voor. Ook kwam een tijdlang de spelling De Goorne naast die van De Goorn voor.

Het was in het begin een gehucht, maar nadat het in 1637 een kerk kreeg, kreeg het de status van dorp. Ook het grondgebied wat dan tot De Goorn werd gerekend werd groter. Het oorspronkelijke dorp was een lintdorp gelegen tussen De Burgt en Avenhorn in.

De groei van dorp tot groot dorp vond plaats tijdens de verkaveling vanaf het einde van de jaren zestig van de twintigste eeuw. Vóór de verkaveling bestond het grondgebied van De Goorn vooral uit weilanden die omgeven waren door sloten en vooral per schuit te bereiken waren. Met de verkaveling kwam de eerste nieuwbouw, deze lag aan de rechterkant van de hoofdstraat De Goorn gezien vanuit de richting van Berkhout. Deze nieuwbouw wordt in de volksmond ook wel de oude nieuwbouw genoemd.

Qua grondgebied werd de plaats ook groter, zo werd halverwege de jaren zeventig de straat van De Burg, die van oorsprong bij de buurtschap De Burgt behoorde, later bij Westeinde en later nog Berkhout, bij De Goorn gevoegd. Na de aanleg van De Leet werd ook een deel van de Zuid-Spierdijkerweg van Zuid-Spierdijk (Spierdijk) ingelijfd. De Leet zelf was tot aan de nieuwbouw van De Goorn bij Ursem gelegen, maar omdat de voetbalvereniging van De Goorn naast de voor de verkaveling uitgegraven Ursemmerplas in Ursem lag, besloot men uiteindelijk de grens te verleggen. Thans ligt de grens daar waar de voetbalvereniging ophoudt en de Ursemmerplas begint.

In 1979 werd De Goorn de hoofdplaats van de nieuwe gemeente Wester-Koggenland, dit omdat het als neutrale keuze werd gezien van de samengevoegde gemeenten die ieder een eigen dorps/gemeentecentrum hadden. Ook speelde mee dat De Goorn naast Avenhorn het meest centraal lag in de nieuwe gemeente.

In de jaren tachtig van de twintigste eeuw vond er nieuwbouw plaats aan de linkerkant van de hoofdstraat De Goorn gezien vanuit de richting van Berkhout. In de jaren negentig volgde het tweede deel van deze nieuwbouw. Beide werden in het begin in de volksmond onderscheiden met de namen Nieuwe Nieuwbouw en Nieuwe Nieuwe Nieuwbouw. Later verschoof dat naar Nieuwbouw (het eerste deel) en Nieuwe Nieuwbouw (het tweede deel). Tegelijk ontwikkelde zich ook het bedrijventerrein, bedrijvenpark De Vredemaker dat tussen de nieuwbouw van De Goorn en de weg De Braken is gelegen.

Aan het eind van de jaren negentig en begin van de 21e eeuw begon het derde deel van de nieuwbouw; deze zorgde ervoor dat de nieuwbouw steeds dichter bij de oude nieuwbouw van Avenhorn kwam. Maar ook vanuit Avenhorn werd in de richting van De Goorn gebouwd. En zo zijn de twee dorpen aan elkaar gegroeid rond 2004, met als de grote afronding het nieuwe winkelcentrum, De Vijverhof, net over de dorpsgrens in Avenhorn. Eigenlijk ligt het precies op de beide dorpsgrenzen, maar er werd gekozen voor weer een nieuwe dorpsgrens, in het verleden behoorde het al tot Avenhorn en dus sinds het winkelcentrum weer opnieuw.

De Goorn had daarvoor het winkelcentrum, maar door een planologische inschattingsfout kon het winkelcentrum niet meegroeien met de groei van De Goorn en Avenhorn en van het aantal bezoekers daarbuiten. Het oude winkelcentrum huisvest nog wel een aantal winkels, maar ook de bibliotheek van De Goorn is er gevestigd. Recht tegenover het oude winkelcentrum ligt een groot Chinees restaurant. Ook aan de hoofdweg van de plaats De Goorn, zijn nog winkels te vinden, zo ook de twee cafés en de kerk.

Een ander uitgaanscentrum, bekend als de Houten Herberg, lag tot aan de sloop in 2020 aan De Burg. Deze vormde een belangrijke schakel in het uitgaansleven in de regio, ook voor de inwoners van de nabijgelegen stad Hoorn.

De Goorn is een katholieke enclave in een grotendeels hervormde omgeving. De kerk van het dorp is een parochiekerk, genaamd de “Onze Lieve Vrouw van de Heilige Rozenkrans”, die tot voor kort bediend werd door paters Dominicanen. Het werd in 1637 gesticht als statie en, na het herstel van de bisschoppelijke hiërarchie in 1857, een parochie. Ondanks dat de parochie in de kleinste plaats is gelegen van alle in Nederland – de andere zijn gevestigd in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Schiedam en Zwolle – kent het verreweg het grootste aantal leden.

Eveneens voor uw schoorsteen of dakgoot

Zoals eerder vermeld is Wellhuis Dakwerken een veelzijdig dakdekkersbedrijf. Daardoor kunt u ook bij ons terecht voor uw schoorsteen of dakgoot. Onze gespecialiseerde dakdekkers hebben de juiste kennis over hoe verschillende onderdelen aangepakt moeten worden. Wij voeren zowel onderhoud, reparaties als renovaties uit voor alle type schoorstenen en dakgoten. Een populair verzoek is het plaatsen van dakgootroosters. Veel huiseigenaren laten dit installeren om te voorkomen dat vogels hun nest maken in de dakgoot en om bladeren en ander vuil geen kans te geven. Ook kunnen wij de dakgoot opwaarderen, bijvoorbeeld door deze volledig te bekleden met EPDM. Daarnaast worden wij vaak gevraagd om de schoorsteen te onderhouden, een nieuwe schoorsteenkap te plaatsen of een renovatie uit te voeren. De oude voegen worden leeggehaald en opnieuw gevuld, kapotte onderdelen worden vervangen, mos wordt verwijderd en na de werkzaamheden krijgt de schoorsteen een extra waterafstotende beschermlaag. Dit zijn slechts sommige voorbeelden van werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren met betrekking tot de schoorsteen. Met een correct onderhouden schoorsteen en dakgoot ziet het algehele uitzicht van uw dak er veel netter uit. Met dezelfde inzet voeren wij met plezier alle andere soorten dakwerkzaamheden uit, op alle type daken. We hebben een uitgebreid scala aan oplossingen voor uw totale dakbehoeften. Kies voor Wellhuis Dakwerken en geniet van een fijn resultaat.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bel Nu