Dakrenovatie in Oud-Loosdrecht

Gratis offerte voor Dakrenovatie in Oud-Loosdrecht

Experts voor Dakrenovatie in Oud-Loosdrecht

Geeft u om uw huis en een veilige leefomgeving waar het altijd aangenaam warm en droog is? Dan is Wellhuis Dakwerken de geschikte partner voor u. Bij ons is geen dakprobleem te klein, te groot of te moeilijk en wij zetten ons bij iedere klus even enthousiast, professioneel en ijverig in. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en daarom zorgen onze dakspecialisten ervoor dat zij altijd punctueel zijn en aan het einde van iedere klus alles netjes opruimen. Sinds 1981 zijn wij gespecialiseerd in het perfect maken van daken en met ons familiebedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke dienst hebben wij een ervaren dakdekker ter beschikking, waardoor wij ervaring hebben in alle klussen die op een dak te vinden zijn. Wij werken alleen maar met de beste materialen en beschikken zelf over alle grote werk gereedschappen, wat resulteert in een lagere eindfactuur voor u. Een Dakrenovatie klus is voor ons dagelijkse kost en wij bieden graag onze kennis aan om uw dak weer veilig te maken. Wilt u in contact komen met ons? Dit kan gemakkelijk via het contactformulier dat u op iedere pagina van onze website vindt, per e-mail of telefoon. Wellhuis Dakwerken staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u meteen te helpen.

 

Onze meest recente projecten

Hoe weet ik wanneer Dakrenovatie nodig is?

Laat uw dak herhaaldelijk controleren, zodat u meteen op de hoogte bent van eventuele Dakrenovatie die nodig is. Onze dakinspecties zijn volledig gratis, dus u heeft niks te verliezen. U hoeft zelf niet het dak op te gaan om te zien of er Dakrenovatie nodig is. Dit is namelijk een taak voor dakdekkers, omdat niet veel mensen de karakteristieke tekenen van achteruitgang of schade herkennen. Onze dakdekkers kennen alle zwakke plekken van elke soort dak en bekijken de situatie met een doorgrondend oog. Dit is dagelijks werk voor hen, waardoor zij de perfecte inspecteurs zijn! Vertrouw op hun expertise en laat hen uw dak beoordelen om ervoor te zorgen dat het in optimale staat verkeert, zonder dat u zelf de hoogte in hoeft te gaan. Uw goedkeuring is onze prioriteit. Daarom zetten wij ons in voor een betrouwbaar en durabel dak boven uw hoofd. U kunt vandaag nog ontdekken of uw dak een Dakrenovatie nodig heeft of niet. Maak een afspraak en stop met twijfelen of uitstellen. Neem geen risico’s en laat onze dakdekkers uit Oud-Loosdrecht uw dak nalopen.

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende klussen. Hieronder vindt u onze diensten. 

Dakinspectie

Bij Wellhuis Dakwerken helpen wij u altijd vrijblijvend en gratis met het inspecteren van uw dak …

Daklekkage

De tekenen van een daklekkage zijn vaak moeilijk te herkennen. Het kan watervlekken op …

Dakreparatie

Vaak wordt de impact van een scheurtje in uw dakbedekking onderschat door huishoudens, omdat veel mensen …

Hellend dak

In Nederland zijn dakpannen nog steeds de meest voorkomende vorm van dakbedekking. De dakpan is duurzaam en brandveilig …

Plat dak

Wellhuis dakwerken is specialist in bitumen en EPDM daken. Deze dakbedekkingen zijn van goede kwaliteit waar veilig mee …

Schoorsteen renovatie

Specialist voor een schoorsteen renovatie gezocht? Laat de schoorsteen voegen of repareren door een dakdekker met ervaring …

Alleen Dakrenovatie of meer?

Hoe vaak zal dit nog gebeuren, weer een dakprobleem dat zich voordoet? Als reparaties meerdere keren kort na elkaar nodig zijn, komt logischerwijs de vraag of het tijd is voor grotere maatregelen. Een dak dat geregeld onderhoud en reparaties krijgt, kan zijn verwachte levensduur ruimschoots overschrijden. Door uw dak goed te onderhouden, bent u vaak voor lange tijd verzekerd van een fatsoenlijk en veilig dak! Bij Wellhuis Dakwerken zijn we niet uit op het verkrijgen van meer werk. Onze focus ligt op professionaliteit en we doen enkel wat nodig is. Na een grondige, gratis inspectie door één van onze dakdekkers, geven we u eerlijk advies over of uw dak een onderhoudsbeurt nodig heeft of het misschien tijd is om aan renovatie te denken. Het is goed om te weten dat als uw dak nog in goede staat verkeert, we dit ook meteen zullen melden. De dakinspectie blijft gratis en we maken graag een nieuwe afspraak zodat u altijd op de hoogte blijft van de toestand van uw dak. Met Wellhuis Dakwerken hoeft u zich nooit zorgen te maken! Neem contact met ons op voor uw Dakrenovatie in Oud-Loosdrecht!

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Oud-Loosdrecht is onze speelruimte

Werkzaam zijn als dakdekker is geen spelletje, ondanks dat onze jarenlange ervaring ons in staat stelt om onze taken met zoveel gemak uit te voeren dat het kinderspel lijkt. Onze specialisten rijden door Oud-Loosdrecht en omstreken om u te helpen met uw Dakrenovatie. We hebben namelijk meerdere dakspecialisten beschikbaar, zodat we het dichtstbijzijnde team, maar vooral ook de juiste vakmensen voor de klus kunnen sturen. Boven op de daken en op de weg genieten wij elke dag van het landschap en de regio voelt als thuis voor ons. Aarzel niet om onze vakkennis in te roepen, want overal in de buurt van Oud-Loosdrecht is ons werkterrein! Uw Dakrenovatie is zo klaar. Maak daarom een afspraak zodat één van onze ervaren dakdekkers bij u langs kan komen.

Oud-Loosdrecht is een dorp in de gemeente Wijdemeren, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Samen met Nieuw-Loosdrecht vormt het Loosdrecht. Het dorp heeft 1720 inwoners (2004). Het dorp ligt midden in een gebied omringd met wateren waarvan de bekendste de Loosdrechtse Plassen zijn.

Oud-Loosdrecht bestaat uit vijf straten en drie dijken: Bleekveld, Drie Kampjes, Oppad, Heulakker, Vuntuslaan en de ‘s-Gravelandsevaartweg. De naam van de dijken zijn de Oud- Loosdrechtsedijk, de Horndijk en de Veendijk.

Loosdrecht (Loesdregt) wordt aan het eind van de dertiende eeuw voor het eerst genoemd.

De bewoners kerkten in Loenen. In 1332 heeft (Oud-)Loosdrecht een eigen parochie met een kapel in de Zijpe (Sijpe/Sype), dat is het tegenwoordige Nieuw-Loosdrecht. Beide dorpskernen zijn ongeveer even oud.

In 1400 werd de Sijpe een zelfstandige parochie met dus een eigen kerkgebouw. Vanaf die tijd sprak men van de Oude kerk (Oûkerck, ook wel Ouderkerck)en van de Nieuwe kerk en analoog daaraan van de Oude- en de Nieuwe Loosdrecht.

De kerk van Oud-Loosdrecht werd in 1843 afgebroken en op dezelfde plaats verrees een nieuwe kerk. Een bijzonderheid is, dat in het rampjaar 1672/’73 de Oud-Loosdrechtse klok werd geroofd door de Fransen. Admiraal Cornelis Tromp is in 1674 op het Franse eiland Noirmoutier geland en heeft vandaar zes kerkklokken mee teruggenomen. Een van deze klokken, de Marie-Anne, hangt nu in de toren van deze kerk.

In 1774 begon dominee Joannes de Mol met de productie van hoogwaardig porselein in zijn fabriek Manufactuur Oud-Loosdrecht. Het was een werkgelegenheidsproject voor de plaatselijke en verarmde bevolking. De porseleinen producten waren bijzonder duur en er was veel concurrentie waardoor de fabriek in 1782 failliet ging. Een viertal rijke Amsterdammers namen de fabriek over, maar verplaatsten de productie in 1784 naar Ouder- en vervolgens Nieuwer-Amstel. Kasteel Sypesteyn heeft een uitgebreide collectie Loosdrechts porselein.

Snel en niet duur

Het uitvoeren van reparaties is in veel gevallen snel gedaan, waardoor de eindfactuur vaak lager blijkt te zijn dan verwacht. Het is goed om te weten dat we bij elke klus de wettelijke garanties bieden. Bespreek deze garanties met onze dakdekker ter plaatse, aangezien de garanties afhankelijk zijn van uw eigen behoeften. Als u liever eerst een offerte ontvangt voor u besluit, dan kunt u er één aanvragen. Op deze manier kunt u eenvoudig een keuze maken. Als u vragen heeft en meer wilt weten over onze werkwijze, ons gereedschap, onze diploma’s of iets anders, neem dan zeker contact op met Wellhuis Dakwerken. Geef dakproblemen geen kans en laat onze professionals vaak uw dak onderhouden en aanpakken. Onze Dakrenovatie diensten in Oud-Loosdrecht zijn betrouwbaar en betaalbaar.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Bel Nu