Dakreparatie in Duinzigt

Gratis offerte voor Dakreparatie in Duinzigt

Experts voor Dakreparatie in Duinzigt

Geeft u om uw huis en een veilige leefomgeving waar het altijd gezellig warm en droog is? Dan is Wellhuis Dakwerken de perfecte dakdekker voor u. Bij ons is geen klus te klein, te groot of te moeilijk en wij zetten ons bij iedere klus even enthousiast, professioneel en toegewijd in. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en daarom zorgen onze specialisten ervoor dat zij altijd nauwkeurig zijn en aan het einde van iedere klus alles keurig opruimen. Sinds 1981 zijn wij gespecialiseerd in het veilig maken van daken en met ons familiebedrijf bent u bij ons aan het goede adres. Voor elke dienst hebben wij een ervaren dakdekker beschikbaar, waardoor wij thuis zijn in alle klussen die op een dak te vinden zijn. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en beschikken zelf over alle grote werk gereedschappen, wat resulteert in een lagere factuur voor u. Een Dakreparatie klus is voor ons dagelijkse kost en wij bieden graag onze expertise aan om uw dak weer perfect te maken. Wilt u in contact komen met Wellhuis Dakwerken? Dit kan gemakkelijk via het contactformulier dat u op iedere pagina van onze website vindt, per e-mail of door te bellen. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u snel te helpen.

 

Onze meest recente projecten

Hoe weet ik wanneer Dakreparatie nodig is?

Laat uw dak regelmatig controleren, zodat u snel op de hoogte bent van eventuele Dakreparatie die nodig is. Onze dakinspecties zijn volledig gratis, dus u heeft niks te verliezen. U hoeft zelf niet het dak op te gaan om te zien of er Dakreparatie nodig is. Dit is namelijk een taak voor dakdekkers, omdat weinig mensen de karakteristieke tekenen van slijtage of schade herkennen. Onze vakmannen zien alle zwakke plekken van elke soort dak en bekijken de situatie met een scherp oog. Dit is gebruikelijk werk voor hen, waardoor zij de beste dakdekkers zijn! Vertrouw op hun expertise en laat hen uw dak beoordelen om ervoor te zorgen dat het in optimale staat verkeert, zonder dat u zelf de ladder op hoeft te gaan. Uw goedkeuring staat bij ons op nummer 1. Daarom zetten wij ons in voor een betrouwbaar en durabel dak boven uw hoofd. U kunt vandaag nog ontdekken of uw dak een Dakreparatie nodig heeft of niet. Maak een afspraak en stop met twijfelen of uitstellen. Neem geen risico’s en laat onze dakdekkers uit Duinzigt uw dak checken.

Bel ons voor een GRATIS dakinspectie

Bij een dakinspectie geven onze ervaren dakdekkers u inzicht in de staat van uw dak. 

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende klussen. Hieronder vindt u onze diensten. 

Dakinspectie

Bij Wellhuis Dakwerken helpen wij u altijd vrijblijvend en gratis met het inspecteren van uw dak …

Daklekkage

De tekenen van een daklekkage zijn vaak moeilijk te herkennen. Het kan watervlekken op …

Dakreparatie

Vaak wordt de impact van een scheurtje in uw dakbedekking onderschat door huishoudens, omdat veel mensen …

Hellend dak

In Nederland zijn dakpannen nog steeds de meest voorkomende vorm van dakbedekking. De dakpan is duurzaam en brandveilig …

Plat dak

Wellhuis dakwerken is specialist in bitumen en EPDM daken. Deze dakbedekkingen zijn van goede kwaliteit waar veilig mee …

Schoorsteen renovatie

Specialist voor een schoorsteen renovatie gezocht? Laat de schoorsteen voegen of repareren door een dakdekker met ervaring …

Alleen Dakreparatie of meer?

Hoe vaak gaat dit nog gebeuren, weer een dakprobleem dat zich voordoet? Als reparaties meerdere keren kort na elkaar nodig zijn, komt uiteraard de vraag of het tijd is voor serieuze ingrepen. Een dak dat vaak onderhoud en reparaties krijgt, kan zijn verwachte levensduur ruimschoots te boven gaan. Door uw dak goed te onderhouden, bent u vaak voor lange tijd verzekerd van een goed werkend dak! Bij Wellhuis Dakwerken zijn we niet uit op het verwerven van meer werk. Onze focus ligt op professionaliteit en we doen enkel wat nodig is. Na een grondige, gratis inspectie door één van onze dakdekkers, geven we u transparant advies over of uw dak een onderhoudsbeurt nodig heeft of het misschien tijd is om aan renovatie te denken. Het is geruststellend om te onthouden dat als uw dak nog in goede staat verkeert, we dit ook eerlijk zullen melden. De dakinspectie blijft gratis en we maken graag een nieuwe afspraak zodat u te allen tijde op de hoogte blijft van de toestand van uw dak. Met Wellhuis Dakwerken hoeft u zich nooit zorgen te maken! Neem contact met ons op voor uw Dakreparatie in Duinzigt!

Tevreden klanten

Onze dakkapel moest gerenoveerd worden. Zeer netjes werk geleverd door Wellhuis. Service was top!

K. Dekker

5/5

Het dak van de schuur moest geïsoleerd worden. Ze hebben zich gehouden aan alle afspraken. En het duurde minder lang dan ik van tevoren had gedacht. Ook nog tegen een goede prijs. 

D. Peters

4.5/5

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het verhelpen van de dak lekkage. Top werk mannen!

S. Martinez

5/5

Duinzigt is onze speelruimte

Werkzaam zijn in ons vak is geen spelletje, alhoewel onze jarenlange ervaring ons in staat stelt om onze taken met zoveel moeiteloosheid uit te voeren dat het kinderspel lijkt. Onze dakspecialisten rijden door Duinzigt en omgeving om u te helpen met uw Dakreparatie. We hebben namelijk meerdere dakspecialisten voorhanden, zodat we het nabije team, maar vooral ook de juiste vakmensen voor de klus kunnen sturen. Boven op de daken en op de weg genieten wij dagelijks van het landschap en de regio voelt als thuis voor ons. Aarzel niet om onze vakkennis in te roepen, want overal in de buurt van Duinzigt is ons werkterrein! Uw Dakreparatie is zo klaar. Maak daarom een afspraak zodat één van onze ervaren dakdekkers bij u langs kan komen.

Duinzigt is een buurt die is gelegen in de wijk Benoordenhout in het stadsdeel Haagse Hout in de gemeente Den Haag, en is vernoemd naar de voormalige buitenplaats Duinzigt, die tot 1884 bij Wassenaar hoorde. Na 1935 is het afgebroken en de wijk verder aangelegd.

Duinzigt wordt begrensd door respectievelijk de Van Alkemadelaan, de Landscheidingsweg, de gemeente Wassenaar en het landgoed Clingendael. De buurt kan in twee delen gesplitst worden. Aan de kant van de Van Alkemadelaan staan huizen en appartementen die niet meer dan drie verdiepingen hebben, aan de Wassenaarse kant werden eind jaren 70 flatgebouwen neergezet waar veel (oudere) welgestelden en liberalen wonen. Daartussen ligt het Willem Royaardsplein, een rechthoekig plein met bomen, omringd door 20 winkels, restaurants en een ABN Amro-kantoor. Verder staan er een bloemenkraam, een viskraam en een kraam met Turkse broodjes. Er is ook een fitnesscentrum. Dit kleine winkelcentrum werd in 1979 opgeleverd.

Tevens bevinden zich in Duinzigt het Huis op de bunker en The American Protestant Church of The Hague.

In het verleden (tot de Tweede Wereldoorlog) lag hier de golfbaan van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. Op de Oude Waalsdorperweg is nog altijd het vervallen toegangshek te zien van de oprijlaan schuin door het bosje heen dat leidde naar landgoed Duinzigt en de voormalige golfclub. Het landgoed was ongeveer daar waar nu het gebouw van Saffier-Maison Gaspard de Coligny staat. De golfclub was verderop. Tijdens de Tweede Wereldoorlog bleef weinig van de golfbaan over nadat de Duitsers er tankgrachten groeven. Vanaf de Ruychrocklaan is nog een van de oude golfholes te zien die zich uitstrekt in Clingendael.

Grenzend aan Duinzigt liggen de hockeyvelden van HDM, de rugbyvelden van Haagsche Rugby Club en de golfbaan van Golf Duinzicht. Op een kilometer afstand is de renbaan Duindigt.

In deze buurt werden recent twee opmerkelijke gebouwen neergezet:

Tussen 1908 en 1953 reed langs het gebied de eerste elektrische trein in Nederland. De Hofpleinlijn van de ZHESM reed van Scheveningen naar Station HS of rechtstreeks naar Rotterdam Hofplein. Er was een halte ongeveer “boven” landgoed Duinzigt. Sinds 1953 reed de trein alleen nog tussen station HS en Rotterdam Hofplein. Dit deel is in 2006 een RandstadRail-lijn geworden. De voormalige spoorbaan boven de wijk werd de Landscheidingsweg naar Wassenaar. Veel later is van de baan naar Scheveningen een fietspad gemaakt.

In het tramplan 1927 was voorzien dat tramlijn 17 (2e) verlengd zou worden vanaf het Nassauplein tot bij de Waalsdorperweg, maar dit ging niet door. In plaats daarvan kwam in 1928 buslijn R bij de wijk, later vervangen door buslijn T. In 1935 liep de Van Alkemadelaan niet meer dood bij de Waalsdorperweg en kon er dus naar Scheveningen gereden worden. Dat ging buslijn S doen. In 1939 werd lijn S al weer opgeheven, wegens de mobilisatie. Tijdens de oorlog werden uiteindelijk alle buslijnen opgeheven. Na de oorlog keerden lijn R en T terug bij de wijk, en ging lijn L tussen Scheveningen en Bezuidenhout rijden. In 1955 werd dit buslijn 23, en die rijdt nog altijd langs de wijk. Maar pas in 1965 ging de eerste buslijn, lijn 5, echt de wijk in, tot op de Theo Mann Bouwmeesterlaan. Tot in 2005 bleef lijn 5 zo rijden behalve sinds 1995 na 20.00 uur, ter compensatie werd lijn 18 dan naar Duinzigt verlegd. In 2005 werd lijn 5 vervangen door lijn 22 en in 2018 door lijn 20.

Rond 1990 dook wederom het plan op voor weer een tramlijn 17 (5e) in deze richting, maar het ging weer niet door.

Vlug en niet duur

Het uitvoeren van reparaties is meestal snel gedaan, waardoor de eindfactuur vaak lager uitvalt dan verwacht. Het is goed om te weten dat wij bij elke klus de wettelijke garanties bieden. Bespreek deze garanties met onze dakdekker ter plaatse, aangezien de garanties afhankelijk zijn van uw eigen situatie. Als u liever eerst een prijs ontvangt voor u besluit, dan kunt u er één aanvragen. Op die manier kunt u eenvoudig een keuze maken. Als u vragen heeft en meer wilt weten over onze werkwijze, ons gereedschap, onze kwalificaties of iets anders, neem dan gerust contact op met Wellhuis Dakwerken. Geef dakproblemen geen kans en laat onze professionals vaak uw dak onderhouden en aanpakken. Onze Dakreparatie diensten in Duinzigt zijn betrouwbaar en betaalbaar.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Call Now ButtonBel Nu